lauantai 11. kesäkuuta 2011

Tellu saunoo

Hula hula! Päivä on hurahtanut vallan leppoisasti tähän asti. Kolmen tunnin työpäivä hyvän ilmastoinnin siivittämänä meni kuin hetkessä ja reilu pari tuntia rannalla pehmensi kaalin lopullisesti. Yleiset rannat eivät ole ehkä mitään kaikkein miellyttävimpiä, mutta kyllä siellä selviää. Toisinaan tulen ihmetelleeksi sitä, miksi ihmiset raahaavat +30 asteeseen pienet vauvansa ja koiransa saati koiranpentunsa. Ehkä en ole ainoa, jonka järki on helteellä vähän jäässä. Hehhhheh.
Noh, sain henkilökohtaisen kuvaajani valjastettua kameran taakse kuvaamaan niitä viimeaikojen hankintoja, jotka ovat kaapissa odotelleet ensiesiintymistään. Tästä lähtee!
Kokeilin tätä Ginan ponchoa (mitälie) ensin valkoisena, mutta sovitellessa havaitsin sen kaula-aukon niin pieneksi, että se olisi heti meikkivoiteessa ja sitä saisi olla pesemässä tuon tuosta. Ruskea onkin siis hieman käytännöllisempi väriltään.
Tarkoutus oli etsiä töihin helteelle sopivaa vaatetta, housua tai hametta. Tämän löysin Ginan alerekistä hintaan 4,90€ joten ei tarvinnut hetkeäkään epäröidä. Kivaa, kun kerrankin selviää halvalla, vaikka näytänkin ihme pötkylältä tämä päällä. :D
 H&M:n ikuisuuden viipynyt tilaus sisälsi nämä kaksi samanlaista toppia, joita en taaskaan löytänyt itse kaupasta. Ei ollut kyllä ensimmäinen (tai varmasti edes viimeinen) kerta, kun näin tapahtuu.  Toinen näistä saa luvan eksyä tänään päälleni tuon mustan hamosen kanssa!
Kolmekerroksinen pitsihame on alelöytö Turun Lindexistä, jossa oli meneillään loppuunmyynti. Hamonen maksoi myös jonkun 5 euroa. Pahoittelen kurttaantunutta toppia. ;)
Kameran mukana ei tullut minkäänlaista suojalaukkua, jotenka sellainen oli ensitilassa hommattava. Anttilassa oli mukava valikoima Gollan värikkäitä laukkuja ja pussukoita. Laukku on varsin tilava, joten kameran lisäksi sinne mahtuu vähän jotain muutakin irtaimistoa, kameran puhdistukseen tarvittavia välineitä vaikkapa.

Nyt täytyy mennä sutimaan tukka tuuheaksi ennenkuin noudan Naminanin meille hikoilemaan. Adios ja voikaa hyvin. Aloha ja silleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oijoi ihania hameita! :) missäs rannalla kärvennit itseäs?

Tellu kirjoitti...

Kiitos! Rimpsuhametta pitää käyttää tosin vaan luultavasti legginsien tms kanssa, kun se on niin läpinäkyvää. Tai jos alushameeksi laittaisi jonkun pienen mustan 8) Oltiin Tuomiojärven rannassa =)