lauantai 20. elokuuta 2011

Noitakynnet

Lapin rytkeessä kynnet sinkoilivat yksi kerrallaan irti milloin missäkin, joten ennen työviikon alkua piti saada sormet taas kuosiin. Järjestelin hileet ja muut mömmöt esille pinkkiin boxiin, jossa ne pysyvät hyvässä järjestyksessä. Joutuu varmaan hommaamaan kohta toisen samanlaisen laatikon, kun tämä ei meinaa mahtua kunnolla kiinnikään. 
Kaipasin kynsiin vähän jotakin vaihtelua, joten oli aika kokeilla stiletto-mallisia kynsiä. Pyöreän mallisista en itselläni niin välitä, joten vaihtoehdot olivat aika vähäiset. ;) Mulla on vähän ristiriitaisia mielipiteitä stilettoja kohtaan. Niistä tulee ensimmäisenä mieleen sellaiset järkyttävän pitkät ja luonnottoman terävät noitakynnet, mutta onneksi ne voivat olla ihan lyhyetkin!
Sain leikeltyä kynsileikkureilla tipit kätevästi teräviksi ja viimeistelin muodon käyttelemällä viilaa. Pitää katsoa, jos joitakin kynsiä vielä muotoilisi näin jälkeepäin. Sitten vetelin päälle geelit glitterit ja niin edelleen. Testasin joltain kynsivideolta bongaamani koristelutekniikkaa, jossa töpöteltiin kynnelle väriä tyllin läpi. Käytin tähän Tiimarin valkoista akryylimaalia, jonka tupsutin superlonilla. Ei se mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta vähän sinne päin. Piti useamman kerran kokeilla miten homma sujuu. ;)
Lopputulos on mielestäni yllättävän kiva ja kynsien muotokin tuntuu luontevalta. Näppäimistölläkin on huomattavasti helpompi kirjoittaa, kun kynnet eivät töki jokaisen näppäimen väliin.Kivaa vaihteluahan nämä vain ovat niihin kantikkaisiin talttakynsiin. En ole täysin varma haluanko kynsieni olevan enemmän terävät vai tälläiset mantelinmuotoiset. Värikkäät kynnet olisivat olleet aika jees, mutta en ole nyt kovin hilpeällä mielellä, niin nämä ajavat varmasti asiansa seuraavaan huoltokertaan.
Sateleeko tuotoksilleni ruususia vai risuja? Miellyttääkö silmäänne enemmän pyöreät, kantikkaat vai tälläiset suikulat? :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

stiletot on ihan hirveet, tulee tosiaan mieleen noitakynnet. kantikkaat ei oo nekään nättejä, muuta sellaiset soikeat on ihan jees.

Tellu kirjoitti...

Makuja on monenlaisia! 8)

Anonyymi kirjoitti...

Oiii, söpöt kynnet !!:)

Mistä ihmeestä oot löytäny tommosen _pinkin boksin? Oon tässä muutaman hetken itekki etsinyt jotain ton tyyppistä :o

Tellu kirjoitti...

Voi kiitos! =) Se on tietenkin ebaysta! Kaipa noita saisi jostain kalastusosastoilta kaupoista, mutta pinkkiä laatikkoa en ole muualta kuin ebaysta bongannut :D

http://www.ebay.co.uk/itm/PINK-2-Tier-Cantilever-tackle-storage-craft-box-Fishing-/150642288052?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item2312fae5b4#shId tästä lähtis halvalla samanlainen!