perjantai 6. tammikuuta 2012

Hello, Africa!

Pian ollemme toivottavasti pötköttelemässä Afrikan auringon alla Gambiassa, Banjulissa. Gambiaa mainostetaan matkanjärjestäjien aurinkovarmimmaksi kohteeksi ja sehän sopii meille. Pikainen katsaus osoittaakin, että Banjulissa luvassa on auringonpaistetta ja lämpöä 30 asteen verran. Laukku on pakattu täyteen bikineitä, shortseja, toppeja sekä asiaankuuluvia malarialääkkeitä, 30-kertoimella varustettuja aurinkorasvoja unohtamatta. Lento lähtee perjantaiaamuna ja kentälle olisi ajeltava nyt yötä vasten, jotta ehdimme aamuviideltä aukeavaan lähtöselvitykseen. Jännitys on käsin kosketeltavaa. :D
Olen huvitellut viimeisen kuukauden lueskelemalla keskustelupalstojen sylkykupista, suomi24:stä, kokemuksia Gambiasta. Harvinaisen selväksi on tullut, että Gambia on "naisten Thaimaa", siellä ei ole "mitään nähtävää", ihmiset ovat "hirveitä" ja "tulet ryöstetyksi heti kun silmäsi ummistat".  Viikon reissulta odotan siis hyvää ja mausteista ruokaa, hauskoja ihmisiä, hiekkarantoja ja paikallisia toreja. Pidemmittä puheitta ja näillä odotuksilla nähdään viikon päästä, jos kotiintulomatkamme perjantaina 13. päivä ei tyssää lyhyeen!

6 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Voi että oon kateellinen :-D Vietä ikimuistoinen ja rentouttava reissu ja tuu ruskeena takaisin! Hyvää matkaa♥

Tiia kirjoitti...

kyllä kelpaisi joku lomareissu itsellekin :P

Salli kirjoitti...

Voi mau miten ihanan näköistä! Gambia oli yksi vaihtoehto minunkin äkkilähdöille mutta se muuttui lopulta Egyptiksi :)

Henna kirjoitti...

Vau, ihanaa matkaa teille!!! :) Rentoutukaa.

ritu kirjoitti...

Haluaisin kanssa niiiin paljon matkustaa jonnekin päin Afrikkaa! Toistaiseksi pitää vielä tyytyä säästämään jonkin aikaa ja sitten katsoa uudemman kerran. Onneksi viikonloppuna on tulossa minireissu Lontooseen, sekin lohduttaa jo paljon (vaikka veikkaan että siellä ei paljoo rusketusta saa :D).

Tellu kirjoitti...

Anniina: Sen tein, tosin rusketusta olisi voinut kertyä hieman enemmän :D

Tiia: Tuumasta toimeen! =)

Salli: Gambiassa kannattaa mun mielestä kyllä ehdottomasti käydä! Pieni kulttuurishokki siellä tuli, mutta siitä selvittiin :D

Henna: Kiitos, oli huippu matka! =)

ritu: Noniin, vaikkei Lontoossa kauheesti rusketu, on kiva päästä vähän edes johonkin. =D Säästäminen alkaa heti, seuraavana kohteena voisi olla Thaimaa tai Intia!