sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Muijalla pyryttää

Viikonloppuni on ollut jälleen kadehdittavan jännittävä. Kahvakuulailin eilen pitkästä aikaa ja jossain mielehäiriössä keksin tehdä kunnon persetreenin. Jos olisin ollut kauaskatseisempi, olisin tajunnut aloittaa homman vähän kesymmin. Nyt meinaan alakroppa on siinä kunnossa, että pääsen hädintuskin sohvalta ylös. Eikä tässä vielä kaikki. Nokkelana tyttönä ajattelin reippaan kävelylenkin (jäätävässä pakkasessa) verryttävän jäykistyneitä kinttujani. Lenkki sujuikin yllättävän vetreästi ja mukavissa tunnelmissa, mutta nyt se elämä vasta vaikealta tuntuukin. Kaiken tämän tuskan kruunaa oksettava olo sekä viiltävä pääkipu, joka ei halua hellittää niin millään. Mitä tästä opimme? Emme mitään. :D
Eilen olimme istuskelemassa iltaa ystäväpariskunnan luona. Kuulostaapas keski-ikäiseltä, mutta kyllä se baarissa haukottelun aina voittaa 1-0. Illan emäntä oli leiponut itse älyttömän hyvää pizzaa ja vuohenmaitojuustolla päällystettyjä leipäsiä. Niitä pitäisi yrittää tehdä itsekin. Päälle puin H&M:lta vastikään saapuneen beigen pitsisen alemekkosen ja kuulemma virolaiselta näyttävän Ginan takin:
Tähän tietoon mulla olisi huomenna vielä vapaapäivä, joten täytyy yrittää kehitellä jotain nohevaa puuhaa. Ensitöiksi on kuitenkin parasta yrittää helpottaa jotenkin tätä fyysistä tuskaa. Henkiset kivut ehdin jo selättää tekemällä muutamat glittertilaukset ebayhin ja pari mekkoa sisältävän tilauksen Boohoo.comiin. Voikaa hyvin ja välttäkää kahvakuulia parhaanne mukaan!

7 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Hei jee pitkästä aikaa sulta asukuvia! Ne on aina kaikissa blogeissa mun lemppareita... ;)

Tellu kirjoitti...

Nojoo, asuja kyllä tulee kuvattua hävettävän harvoin, täytyykin yrittää kunnostautua. Pitää varmaan hankkia kamerajalusta, kun tuo mun kuvaaja ei aina oikein ymmärrä mun visioita :D

Rillu kirjoitti...

kyselyssämme pekka hooo johtaa, huhhuh!

Tellu kirjoitti...

Hihhih sellainen se Pekka on ;)

Anonyymi kirjoitti...

^^ No kumpaas itse kannatatte? ;)

Tellu kirjoitti...

Noista kahdesta ei ole vaikea valita ;D

Anonyymi kirjoitti...

ei oo vaikeeta valita. jos haluu Suomen hyvinvointia valinta on Sauli.
jos haluu olla wannabe-taiteilija-rokkari tms. kaikensalliva ja kaikenhyväksyvä; valinta on Pekka. yleensä itsensä liberaaliksi (oman mielensä mukaan) luokitteleva siis.