torstai 5. tammikuuta 2012

Lupa luvata lunastamattomia lupauksia

Olettekos tehneet lupauksia uudelle vuodelle? Minä en, koska ei niitä tule koskaan pidettyä. Tässä aamuni ajankuluksi päätin kuitenkin keksiä muutaman seikan, jota voisi ainakin yrittää ylläpitää. En  kuitenkaan lupaa syödä terveellisemmin, koska syön juuri niin kuin mieleni kulloinkin tekee.  Meinasin tukehtua kieleeni, kun näin mainoksen karppaus-ohjelmasta. En lupaa laihduttaa, en lupaa siivota useammin, en lupaa pukeutua paremmin, en lupaa olla fiksumpi, en lupaa olla laihempi, en lupaa olla sosiaalisempi, en myöskään lupaa lopettaa tupakointia, koska en polta. En lupaa myöskään pitää tipatonta tammikuuta, koska on noloa julistaa pystyvänsä olemaan erossa viinasta kuukauden ajan ja helmikuussa sitten vetää pää täyteen tammikuunkin puolesta.  Ellei sitten ole ratkennut jo ensimmäisen viikon yrittämisen jälkeen juomaan, koska kaveritkin juo. How cool is that??????!!
Ensimmäinen kohta voisikin siis käsitellä netissä pyörimistä niin tietokoneella kuin puhelimellakin. Täytyy varmaan vaihtaa iPhone johonkin vanhaan räppänään, missä ei ole kunnollista nettiä.  Tai jos vaikka katkaisisi sen rajattoman netinkäytön. Selailen puhelimella juurikin mm. blogeja ja muuta tosi jännää lukuisia kertoja päivässä missä ikinä satun silloin luuraamaan. Aivan kuin ei ihmisellä olisi muuta tekemistä. Taidan olla hieman koukussa. Olen myös havainnut silmieni rasittuvan todella nopeasti tietokonetta käyttäessä. Siitä aiheutuu silmien siristelyä, joka puolestaan johtaa pääkipuun. Toisaalta voisin myös mennä tarkastuttamaan näköni ja yrittää hyväksyä sen, että se taitaa olla huonontunut. Eli enemmän muuta elämää, vähemmän tietokonetta!
Toiseksi voisin nostaa esille liikunnan. Olen silminnähden ylpeä itsestäni, että olen jaksanut paahtaa 3-4 (mieluiten 4) kertaa viikossa tunnin lenkillä, josta osasta matkaa teen juoksuharjoituksia. Olen ehkä epäurheilullisin henkilö kenet tiedän. En ole kiinnostunut kuntosaleista, ryhmäliikunnasta tai oikein mistään muustakaan. Tai voisin ehkä siirtyä tanssin pariin, mutta aloittaminen tuntuu aina niin vaikealta ja tulisiko siellä edes käytyä. Ei varmaan tulisi, jos asenne on tämä. :D  Toivonkin siis kykeneväni pitää tätä innostusta yllä jatkossakin. Neljä tunnin lenkkiä viikossa on aika paljon, joten toisinaan vähempikin määrä suvaitaan. Mitä harrastuksiin tulee, haluaisin käydä verestämässä seitsemän vuoden aikana karttuneita (ja sittemmin hälvenneitä) ratsastustaitojani!
Kolmanneksi lupaan säästää enemmän rahaa. Säästin koko kesän osan vähäisestä palkastani ja sen ansiosta pääsen matkalle. Olen aina ollut aikamoinen tuhlari. Yleensä en edes muista mihin kaikkeen olen pennoseni työntänyt ja sekös jos mikä on ankeaa. Seuraava säästökohteeni onkin Macbook. <3 Tämä himojeni suurin kohde on hieman ristiriidassa ensimmäisen kohdan kanssa, mutta no can do.

Nyt kuitenkin lupaan yrittää pitää hermoni kasassa ja mennä siivoamaan vessan lattialta siivousrätin, joka on mystisesti kenenkään huomaamatta yön aikana saanut ylleen pissihunnun...Heippa!

Ei kommentteja: