sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pääasiaa

Jokos olette käyneet äänestämässä tulevaa presidenttiä? Minä en, mutta onneksi tässä on vielä hyvin aikaa ennen kuin uurnat suljetaan. Tarkoitukseni ei ole herättää keskustelua politiikan saralla vaan ajattelin tulla valittelemaan taas hiustuntojani. Sama virsi kuin viimeksikin.

Huomenna olisi varattuna kampaaja-aika ja leikkauksen lisäksi hiuksiin tehdään lisää vaaleita raitoja. Eilen poikaystäväni kysyi tuleeko mulle enää ikinä "sitä kivaa pitkää mustaa tukkaa" ja olisi tehnyt mieli vastata, että kyllä tulee. Heitin lisää vettä myllyyn ja rupesin selailemaan kuvia muutaman vuoden takaa, jolloin hiukseni olivat tosiaan pitkät ja mustat. En kaipaa yhtään sitä laittamisen määrää, kun yritti saada clip-onit sulautumaan omiin hiuksiin. Toisinaan lopputulos oli erittäin onnistunut, toisinaan kaukana onnistuneesta. ;)
Treffeille menossa ;) En oikein tunnista itseäni tästä kuvasta :D
Pikku-Tellu pousaa
Valmis-Tellu 2011
En oikein tiedä minkä väriset hiukset oikein haluaisin. Blondiablondia en kuitenkaan tavoittele, sen tiedän sanoa. Alkuperäinen tavoitehan oli saada hiukset mahdollisimman lähelle omaa luonnollista väriä, jotta niitä tarvitsisi rasittaa mahdollisimman vähän värjäämällä. Pitkät hiukset ovat kieltämättä varsin mukavat, mutta en oikein jaksanut hoitaa mustia clip-on-pidennyksiäni kunnolla, saati sitten hankkia uusia pidennyksiä säännöllisesti. Olenkin tässä salaa  puolitosissani suunnitellut pidennysten hommaamista, jahka pääsen selvyyteen oikeasta hiusväristä. Aikaisemmin käytin 40-50cm mittaisia pidennyksiä, mutta ne olivat ehkä hieman liian pitkät. Kaipaisin ohuisiin hiuksiini loppupeleissä ennemminkin tuuheutta kuin itse pituutta. Alla olevat kuvat nappasin Rapunzel of Swedenin sivuilta:
En löytänyt edellämainitulta sivustolta 50cm lyhyempää hiusta, joten osaisikos joku hiuksiin perehtynyt neuvoa mistä löytäisin laadukkaita 30-40cm mittaisi karvoja? Tuntuu jotenkin karulta leikata puolet pitkistä hiuksista pois saadakseen vähän tuuhennosta. Pidennyshiukset eivät kuitenkaan ole mitään halpoja. Dreamhair.fissä näytti olevan pituudella 30cm, mutta sieltä en halua tilata. Kerran aikoinaan hankin 40cm mittaiset clip-on-pidennykset ja ne katkeilivat varmasti hyvinkin 15cm lyhyemmiksi. Muutenkin hiukset olivat kauttaaltaan täynnä jotain 10-haaraisia. Se oli aika ällöä :D

Ehdin hukata jo punaisen langan tästäkin jutusta. Loppuun täytyy siis todeta, että olen yhtä pihalla kuin aina ennenkin. Katsotaan sitten huomenna millainen oli kampaajareissun lopputulos, odotan sitä jo innolla!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olet kaunis tuossa ensimmäisessä kuvassa! Ja ihanan ruskea!:) pitkät hiukset ehdottomasti takaisin. Sopii sulle todella hyvin:)

PETRA kirjoitti...

pakko sanoa että nuo pitkät kyllä sopivat sulle täydellisesti :D ei lyhyissäkään ole vikaa, mutta omaan silmääni pitkät näyttävät paremmilta:)

itse olen aina haikaillut tuollaisen värisiä hiuksia kuin sun laittamassa kuvassa noi ekat pidennykset, noi vaaleat joissa ruskeita raitoja (tai toisinpäin?) mutta ikinä en ole sellaisia saanut vaalennusurakan jälkeen ja päätynyt takaisin mustaan.. :l

Anonyymi kirjoitti...

kieltämättä tumma tukka sopii sulle mutta tiedät itsekin kuinka paljon jatkuva värjääminen kuluttaa hiuksia. ja niin kuluttaa nuo clipsitkin. miksi et kasvata omaa tukkaa pitemmäksi? itse aikoinaan vaalensin tukkaani jatkuvasti ja lopulta tukka oli ihan hamppua.

nykytukkani on lähellä omaa sävyä ja joskus harvoin otan kevyen värihuuhtelun. olen tyytyväinen omaan tukkaani nyt.

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Paljon kiitoksia! Se kesä olikin pyhitetty ainoastaan auringon palvonnalle =D

PETRA: Tänks! Olisihan pidempi tukka kyllä houkutteleva kaikin puolin. Oon vihdoinkin sisäistänyt muotoiluraudalla kihartamisen salat ja kikkurat pääsisivät pidemmässä hiuksessa paremmin oikeuksiinsa :D Tuntuu, että täydellinen hiusvärin löytäminen (tai saaminen) on niin kauhean työlästä hommaa. Musta on aina hyvä ratkaisu, jos hiukset vaan kestää sen jatkuvan väjäilyn! =)

Anonyymi: Näin on, hiuksille aikamoinen koetus, kun pitää kerran kuussa pistää väriä päähän. Kuten sanoin, kaipaisin hiuksiini tuuheutta... nämä kun ovat ohuet lirut. :D Luonnollinen väri/sitä lähellä olevahan se olisi hiusten kunnon kannalta ihanteellisin. Ja ei kai se loppupeleissä niin kamalalta voi näyttää, kun sellaiset hiukset luonto on meille suonut =)

Eve kirjoitti...

Täällä on tukkakriiselyä myös. Ensviikolla pitäs alottaa taas vaalentaminen ja kamala säätäminen. Sä oot kyllä kans just niitä ihmisiä joille käy varmasti ihan kaikenlaiset hiukset! :)

Tellu kirjoitti...

O-ouu, kuinkas vaaleahiuksiseksi ajattelit päätyä? =D

Eve kirjoitti...

En siis todellakaan vaaleahiuksiseksi, mutta jokskin tuhkanruskeaksi, I hope so!

Anonyymi kirjoitti...

hanki teippituuhennus! :) esim. additional lenghts on halpa ja hyvä. yhen paketin mukana tulee myös teippi ja ei oo kallis. samat hiukset sit taas päähän huollon jälkeen ja joku kaveri voi laittaa :) ?
t. toinen liuruletti :C

Tellu kirjoitti...

Venla: Ummarran, ummarran! Pitäis itsekin yrittää sekoittaa tähän kuontaloon tuhkaa tai muita vähän viileämpää sävyä. En halua näyttää liian lämminhenkiseltä :")

Liruletti: Täytyypä tutkia asiaa, kiitti vinkistä! :) Oonko elänyt jossain tynnyrissä kun mulla on mielikuva, että teippipidennyksistä jäisi kauheat liimaklimpit hiuksiin? Siksi mä niitä clip-on-pidennyksiä mietin, vaikka kuluttaahan nekin hiusta..

Anonyymi kirjoitti...

Ite hommaan pidennykset aina huuto.netistä, saa paaaljon halvemmalla ja oon ollu kyllä todella tyytyväinen laatuun :)

Tellu kirjoitti...

Tilaatkos huuto.netistä aina jonkun tietyn merkkisiä hiuksia vai vähän sitä sun tätä eli mitä milloinkin on tarjolla? =) Täytyy kurkata joku päivä mitä sieltä löytyy ja mihin hintaan.

Anonyymi kirjoitti...

ei jää kauheita klimppejä ku ostaa hyvää poistoainetta/ työntää pään täyteen öljyä/hoitista. mulla on tällä hetkellä ihan muutama teippiliuska ja ne tuo ihan hurjasti tuuheutta :)

tamsin kirjoitti...

Meillä mies kyselee abouttirallaa kerran kuukaudessa että tuleeko mulle enään ikinä sitä kivaa blondii pitkää tukkaa, samaan hengen vetoon pitää tietenkin katella parin vuoden takaisia kuvia itestään ja kuunnella sitä huokailua että "sä et näytä enään samalta, miks sä et näytä samalta, ei toki sillä että oisit ruma, mutta et näytä samalta enään." Niinno, on se jännä jos en parikymppisenä oo saman näköinen kuin 15-vuotiaana. :-D

Onks se joku ikäkriisin oire kun en itekkään meinaa tunnistaa itteeni vanhoista kuvista? :-D

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Kuulostaa kyllä ihan kokeilemisen arvoiselta idealta =)

HarMonica: Perhanan miehet! Värjäsin äsken hiukset tuhkan sävyisellä värillä ja kysyin siltä mielipidettä... kaikki mitä irti sain oli vaan suun mutristelua ja "en mä mitään tässä valossa nää". Viimeksi näytin kuulemma virolaiselta:D

On sen oltava oireilua ikäkriisistä ;) Tuon ekan kuvan näyttäminen poikaystävälle aiheutti ihan samoja lausahduksia kuin sullakin. Tosi lohduttavaa kuulla, että on ihan erinäköinen kuin 3v sitten tavattaessa, mut ET SÄ SILTI RUMA OO KULTA, NÄYTÄT VAAN NIIN OUDOLTA <333 Että kiitos vitusti :D

Tiia kirjoitti...

Itselläni on kampaaja aika varattuna ja uudistusta tukkaan on tulossa :P Välillä on kiva saada jotain uutta päähän.

Tellu kirjoitti...

Noniin, kivaa! =D Onkos tulossa kenties jotain radikaalimpaakin muutosta hiusten malliin tai väriin?