lauantai 28. tammikuuta 2012

Uudet geelit ja pinkit tiikerit

Huomenia! Kynsikriisin synkimmissä syövereissä menin sitten tilaamaan Cesarshopista muutaman purnukan uutta geeliä. Etsiskelin netistä muiden kokemuksia kyseisistä geeleistä ja näistä en tainnut lukea yhtäkään huonoa sanasta missään. Geelit ovat siis oletettavista laadukkaat ja jos jokin menee mönkään, syytän siitä jatkossa vain osaamattomuuttani. Vähän hirvitti tilata näinkin arvokkaita geelejä verrattuna niihin mun käyttämiin Sinan parin euron purnukoihin, mutta nämä oletettavasti ovat vähemmän myrkyllistä tavaraa käyttämiini verrattuna. Ties mitä romua noihin halpisgeeleihin on sulatettu. <3
Elikkäs supernopeasti saapunut tilaus sisälsi pinkin purkin, jossa on aloittelijoille sopiva Cesarsin Millenium-geeli. Tämä on valikoiman jäykin geeli, jolla pitäisi olla helppo muotoilla kynteen C-kaari. C-kaaren muotoilu on mulle täysi mysteeri, joskus se onnistuu, mutta useimmiten ei.  Oppia ikä kaikki. Tämän postauksen jälkeen voinkin jatkaa edellämainittuun toimenpiteeseen ohjeiden etsimistä.

Sininen puteli on Sealing-geeli, joka on tarkoitettu viimeistelyyn. Käytin tätä tosiaan ensimmäistä kertaa ja mielestäni tämä ei ole tarpeeksi kiiltävä viimeiseksi jätettäväksi geeliksi. Tämä on tarkoitettu erityisesti ongelmakynsille, jotka ilmaantuvat reunoilta. Onkohan ongelmatekijöille tehty omaa geeliä, jolla ei voi sössiä missään tapauksessa? ;)
Jatkoin kynsihommaa omien kynsien geelauksella. Olisi tehnyt kyllä mieli tehdä piiiiitkät ja värikkäät kynnet, mutta olin kerennyt heittää kynsiliiman roskikseen. Älkää toki kysykö miksi. Siispä levitin kynsiin muutaman kerroksen pinkkiä värigeeliä ja kahta eriväristä isoa glitterhilettä. Tuttuun tyyliin tein mustalla kynsilakalla tiikeriraidat ennen viimeistä geelikerrosta.  Oli jotenkin kauhean vaikeaa levittää geeliä näin lyhyille kynsille, kun on tottonut monen sentin mittaisiin torakynsiin. Näin pikkuisia kynsiä oli myös erityisen vaikea koristellakaan.
Näillä mennään toivottavasti taas hetken verran. Mitäs pidätte lyhyemmistä kynsistä?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen, että jos haluaisit omista kynsistä pitkät ja vahvat, niin suosittelen kokeilemaan Opin Nail Envyä. Mulla on omat kynnet ihan toivottomat, mutta Opin avulla saan mahtavat kynnet. Onhan se kallista, mutta toimii :)

Ja sitten, kun en tiedä mitään noista rakennekynsijutuista, osaisitkos sanoa mistä voisin tilata jotain hileitä/koristeita ihan luonnollisille kynsille? Käykö samat aineet ku rakennekynsille? Enkä ebayta osaa käyttää :(
Mukavaa viikonloppua!

Tellu kirjoitti...

Kiitos vinkkauksesta =) Vielä en kuitenkaan ole geeleillä leikkimiseen kyllästynyt vaan yritän sitkeästi oppia tekemään kestäviä kynsiä :D

En näe syytä miksei luonnollisille kynsille kävisi samat hileet kuin geelikynsillekin. Askartelukaupoissa on ainakin ollut samanlaisia glittereitä mitä itsekin käytän. Sinooperissä törmäsin oikein kivan sävyisiin glittereihin, mutta ne olivat melkoisen kalliita. Ja netistä jos haluaa tilailla niin esimerkiksi Mimax ja Sannatara Nailart myy myös kaikenlaisia kynsikoristeita.. Jälkimmäisessä on ehkä parempi hilevalikoima ja niitä on paljon myös tarjoushinnoin! =)

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen tilannut tuolta Mimaxista glittereitä ja tehnyt niillä ihan omalle luonnolliselle kynnelle koristukset, onnistui hyvin kun vain laittoi joka väliin lakkaa ja päälle vielä monta kerrosta :) Oon käyttänyt pääasiassa glitter hileitä, mutta joskus tuputan päälle vielä diamond shape hileitä tuomaan vähän eloisuutta. Parhaiten onnistuu kun jollain pienellä sudilla "kopsuttaa" kynnen päälle hileitä noin sentin päästä. Hyvin on toiminut kun melkein kaikki on luullut niitä rakennekynsiksi. Ja Telluhan joskus vinkkasi mulle tuosta sivusta, helppoa ja nopsaa on tilaukset tullut perille eikä hinnatkaan oo pahat, kiitos! :)

aiiiino kirjoitti...

Vinkki tohon C-kaaren muotoiluun;
Laita geelikerros kynnelle ja käännä sormi nurinpäin. Eli siis anna geelin ikäänkuin itse muotoilla itsensä. Sitten, kun kaari näyttää hyvältä, laita uuniin :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Kiva, että oot löytänyt hyvän paikan mistä tilailla =) Juup ei kai siinä muuta kuin sutii lakkaa vaan reilulla kädellä, ettei glitterit karise heti ekalla kerralla kun kyntensä tökkää johonkin. Pitkät kynnet on helppo "kastaa" glitterpurkissa, mutta lyhyempiin varsinkin toimii hyvin tuo mainitsemasi sudilla tupsuttelu ja kopsuttelu. :D

antsu: Joo hei eilisen c-kaari videoetsinnän tuloksena törmäsin tälläiseen videoon, jossa on ehkä parhaimmat ohjeet mitä olen Youtubesta löytänyt:

http://www.youtube.com/watch?v=kcq9Zl_wbm4

Tuossa oli just, että kynsi käännetään hetkeksi nurinpäin ja painovoima tekee tehtävänsä. Tämäkin kikka on kyllä otettava kokeiluun! Videolla käytettävät geelit näyttää olevan aika löysiä niin mietin toimiiko tuo kynnen kääntäminen yhtä hyvin paksulla geelillä? Tuossa näytettiin myös pinssausta (???), mutta ihan niin pro-juttuja ei onneks tarvii harrastelijan opetella... kokoajan tulee uutta tietoa kynsistä, HUH! :D

Sit yritin katsella jotain (mieluiten) suomenkielistä rakennekynsiopasta netistä, mutta ei löytynyt. Englanninkielisiä voisi kuvitella olevan, mutta tarviisin kokoajan sanakirjaa. Siinäpä tulisikin kaksi kärpästä yhdellä iskulla kynsiasioita ja englantia opiskellessa :')

aiiiino kirjoitti...

Youtubessa on ihan hirveä määrä kynsivideoita, osa tosi hyviä ja osa vähemmän hyviä :D

Itse käytän suhteellisen paksua geeliä ja se muotoutuu tosi hyvin. Kynttä saa pitää nurinpäin puolestä minuutista minuuttiin, niin pitäisi alkaa jo muotoutua. Kannattaa tarkistaa kunnolla sen jälkeen, että geeli ei ole levinnyt iholle ja sitten vasta uuniin :)

Oon tosiaan itse käynyt ihan geelikynsikurssin ja en ole ikinä pinssannut :D Joten siitä ei tarvitse murehtia, en ainakaan itse ole ikinä sitä tarvinnut :))

On vaikeaa löytää semmoista kaikenkattavaa kynsiopasta netistä. Helpommin löytyy aihealueittain.

Mutta hei, minä ainakin seurailen blogiasi/blogianne päivittäin ja vastailen kyllä aina innolla kynsiaiheisiin kysymyksiin :)

Tellu kirjoitti...

Arvelinkin, että sulla täytyy olla koulutus taustalla, kun osaat antaa niin hyviä neuvoja! On tosi mieltä ylentävää lukea, kun monilla keskustelupalstoilla "ammattilaiset" käy urputtamassa itse kynsientekoa opetteville. Etenkin Suomi24:ssä kynsipalstalla tunnelma on aina suorastaan aggressiivinen. Kerrankin joku jaksaa neuvoa ja kiitos siitä. =)

Voinko levittää geelin eka kaikkiin kynsiin ja kääntää koko käden ympäri vai pitääkö hienostella yksi kynsi kerrallaan?

Tänään täytyy käydä ostamassa uutta kynsiliimaa ja viiloja... on meinaan pakko päästä kokeilemaan näiden ohjeiden avulla!! :D

aiiiino kirjoitti...

Älä mitään! Mä kans joskus kävin lukemassa suomi24 -sivuilla niitä keskusteluja. Voi herttinen sentään, miksi ne ihmiset ei voi muka neuvoa toisia :D Mä en ymmärrä.

Mä ainakin oon todennut hyväksi tavaksi tehdä kynsi kerrallaan. Ainakin kannattaa laittaa yksi kynsi kerrallaan ja vaikka pitää vaan puolet ajasta uunissa, että edes vähän pääsee kovettuun se geeli. Koska jos laitat kaikki kerralla, niin ne ei pysy muodossaan siihen asti, kun oot levittänyt viimeseen kynteen geelin. Näin toimimalla siis varmistat paremman muodon ja sitä myötä myös kestävämmät kynnet! :)

Mistä ostelet kynsiliimaa ja viiloja? tai yleensäkään tarvikkeita? Luin ainakin jostain postauksesta, että ebaysta oot löytäny? :)

Tellu kirjoitti...

Hehe, ne pelkää että amatöörit vie asiakkaat edullisilla hinnoillaan. Oikeestiiiiiiii!!!???? :D

Tähän mennessä oon tilannut tosiaan lähes kaikki kynsitarvikkeet ebaysta. Siellä on kyllä ihan tajuton valikoima kaikkia kynsikoristeita mistä ei osaa ees haaveilla. Heti alkaa silmät kiilua, kun selailee vaikka glittereitä :D Noi mun puoli-ilmaiset geelit ei ehkä tosiaan oo mitään parhaimpia, mutta minusta ne sopii hyvin aloittelijalle. Vähän huvittavaa kun niitä samoja parin euron geelejä myydään suomalaisissa nettikaupoissa hyvinkin 15€/ purkki. Katteet on ainakin kohdillaan ;)

Viiloja ostelen Kicksistä, mut ne on sellasia suoria eikä sellaisia hienoja banaaninmuotoisia. Kicksistä oon ostanut myös Dependin " extra strong" kynsiliimaa, joka on ollu kans hyvää tavaraa 4-6€ hintaansa nähden. =)

aiiiino kirjoitti...

No niimpä! :DD uskomatonta.

Kuulostaa tosi hyvältä noi sun hankintasi ja hintataso :)
Aattelin vaan vihjata muutamasta sivusta, mitkä eivät vaadi y-tunnuksia tai muita vastaavia. Käy ihmeessä tutkimassa, vaikka saattavatkin olla jo tuttuja :)

http://www.cesarsshop.fi/

http://www.pretty.fi/

http://www.ihanatkynnet.fi/

http://www.kynsitukku.com/fi/

http://www.jtcosmetics.fi/

Muutamissa näissä tosiaan toimituskulutkin 1-5 euroa, joten ne ei ainakaan nosta hintoja liian korkealle! :))

Tellu kirjoitti...

Meitä on moneen junaan ja asemallekin vielä jää VAI MITEN SE MENIKÄÄN :D

Muutama noista olikin tuttu osoite, mutta pitää vilkaista niitä mitkä oli vähemmän tuttuja =) Pitäs hommata vielä sellainen oiiiiiiiikein ohut koristelusivellin...

aiiiino kirjoitti...

Sieltä vaan katselemaan ja etsimään :))

Anonyymi kirjoitti...

sannatarassa on tai ainaki pitäisi olla tuomonen ohje uv-geelikynsille. Itse tilasin sen ja se tuli nopeasti muistaakseni sähköpostiin ja makso vain 0,50e :)