torstai 12. tammikuuta 2012

Pacha Mama

 Tänään on ollut taas epätavallisen ahkera päivä. Aamulla heräsin jo ihmisten aikoihin ja sain koko kämpän siivottua lattiasta kattoon. Tein ruokaa, kävin salilla ja kahvittelin kaverin kanssa. Yleensä nämä vapaapäivät koostuu vaan pelkästä lahnailusta kotisohvalla ja telkkarin töllöttämisestä. Mutta nytpä näitä vapaita on ihan oikeasti alkanut arvostaa niin paljon, että haluaa saada jotain fiksuakin aikaiseksi, kun töiden jälkeen ei aina jaksa/kerkeä.

Eilen oltiin kuitenkin Jarpan kanssa villillä tuulella ja lähdettiin Hemingway'siin maistelemaan viiniä. Ajateltiin, että Jyväskylän keskiviikkoinen yöelämä on varmaan ihan kuollutta tipattoman tammikuun takia. Mutta eipä mitä, koko paikka oli ihan täynnä, hyvä että löydettiin istumapaikat meille. Mitä ihmettä, eikö kukaan viettelekään enää tipatonta tammikuuta? Tai mites sitten tuo hepitön helmikuu, oisko mitä häh? ;)
Kävin eilen pitkästä aikaa vähän shoppailemassa, ja ihme kyllä löysin itselleni jotain. Nimittäin nuo mustat korkeavyötäröiset farkut. Olen lievästi sanoen hurahtanut kaikkeen, mistä löytyy korkea vyötärö, näitä lisää. Tuntuu ettei koko syksynä eikä talvena kaupoista ole löytynyt mitään fiksua, ja kaikki vaatteet ovat näyttäneet päällä vähintäänkin kummallisilta. Olen shoppaillut lähiaikoina vain ruokaa, urheilutoppeja ja urheilukerraston, jesh. Niillä ei paljoa ihmisten ilmoilla liikuta.
Tällä kertaa maisteltiin valkoista Pacha Mama -viiniä. Rupesi väsyttämään jo joskus yhden aikoihin, siitä sitten kotiin keittelemään iltapalaksi kaurapuuroa ja nukkumaan. Vanhat ei enää jaksa :D

Hyvää yötä!

3 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Samispökät melkeen, vai onko noikin vahapintaset? :--) Voi hitsi, mäkin haluan keskellä viikkoa johonkin vaan chillaaa.

Rillu kirjoitti...

Venla: ei oo vahapintaset, mut onko sellasiakin??? tahtoo! :D oli kyllä kiva käydä pitkästä aikaa keskellä viikkoa ^^

Eve kirjoitti...

Oli ainaski vielä ennen uutta vuotta =D