tiistai 31. tammikuuta 2012

Espoossa tapahtuu

Perjantaina lähdimme porukalla kohti Espoota viihdyttämään ystäväämme Heidiä.
Meno- ja tulomatkat oli yhtä hel..... ei vaan, saipahan taas nauraa itsensä kuoliaaksi :D
Perjantaina oltiin perillä Espoossa vasta niin myöhään, ettei jaksanut enää lähteä rietastelemaan minnekään kauemmas. Jäätiin Heidin luokse tekemään jänniä drinkkejä, mässäiltiin urakalla ja juteltiin henkeviä. Viikonlopun emäntämme olikin hankkinut kaikki mahdolliset jo valmiiksi, juomisista syömisiin. Vieläkin on hieman pinkeä olo, kun on syönyt kuin viimeistä päivää.
Meijjän emäntä oman isäntänsä kanssa <3
Lauantaina oli luksusta nukkua pitkään, ja koomailla iltapäivään asti. Tuijoteltiin koomailun lomassa muun muassa Pasilaa sekä Kaunotarta ja Hirviötä. Itse olen niin laiska katsomaan telkkaria tai mitään leffoja, että tämä oli meitsille tosiaankin puhdasta luksusta.
Lauantaina suihkun jälkeen syötiin ja juotiin vähän lisää ja otettiin suunta kohti Helsingin yöelämää. Suunnistettiin sitten kuuden ihmisen voimin Bar Backstagelle, koska veljeni oli siellä kyseisenä iltana soittamassa. Ajateltiin, että käydään vain katsomassa mikä on meininki, mutta meininki olikin sen verran hyvä, joten sinne jäätiin.
Omaa kivaa, oletan ;D
Yöbussilla sitten kohti Espoota ja nukkumaan päästiin varmaan klo 5.00 aikoihin. Että ei viikonloppuna kerennyt varsinaisesti rentoutua, mutta hauskaahan sinne mentiinkin pitämään ;) Koska rytmini menee jo parista päivästä täysin sekaisin, oli maanantaina arkeen palaaminen jälleen kerran järkyttävän hankalaa.
Sunnuntainen bussimatka takaisin Jyväskylään oli siis jälleen hyvin psykedeelinen. Miettikääs nyt, että kolme hullua laitetaan 4,5 tunniksi pieneen penkkirivistöön häröilemään. Huomatkaa esim. sormikkaat jaloissa korvaamassa villasukkien virkaa.

Iso kiitos siis emännällemme sekä myös muille osanottajille! Seuraavaksi ruvetaan sitten suunnittelemaan yhteistä risteilyä. Buahahahaha!

3 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Kääk päääääällekkäin meni! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei rillukka, onko kukaan koskaan sanonut sinulle, että näytät ihan Olivia Wildelta? Ainakin minun silmiin näytät, oon niin kade :D

Rillu kirjoitti...

Tellu: wuuut? :D

Anonyymi: heihei! ei oo kukaan kyllä sanonu :D siistiä jos näytän, ite yhdennäköisyyttä on kuitenkin vaikea huomata ;D