maanantai 11. heinäkuuta 2011

Huusholli

Holla! Jokunen aika sitten toivottiin postausta, jossa esittelisin asuntomme. Tässäpä nyt tulisi aikamoisen kuvapläjäyksen kera! Asustelemme siis 41 neliöisessä kaksiossa, jossa on erillinen makkari ja yhdistetty olkkari ja keittiö. Menkäämme ekana makkariin:
Ja se prinsessa en ole minä :D
Makuuhuoneeseen on saatu tungettua aika kiva määrä huonekaluja. Kaappitilaa tässä asunnossa on ihan säälittävän vähän ja yritettiin lisätä sitä hankkimalla erillinen vaatelipasto. Makuuhuoneessa on yksi kaappi, jossa on hengariosasto ja toinen puoli kaapista on hyllyjä (joista olen ominut itselleni 4/6.) Mutta joo, kyllä tuo huone asiansa ajaa. ;)

Sitten katsastetaan olkkari+keittiö. Mieli tekisi pistää seinät peittoon kivalla tapetilla, vetää lattiaan tumma laminaatti ja vaikka mitä, mutta vuokrakämppään ei ole mitään ideaa tehdä niin, vaikka se olisikin mahdollista. En ajatellut tässä loppuelämääni nimittäin viettää. Sen verran kuitenkin tehtiin, että maalattiin seinää harmaalla joskus vuonna kuokka ja kirves. Maalipinta rajaa olohuoneen ja keittiön toisistaan. Eteisestä (jota en tullut kuvanneeksi, koska siellä ei ole mitään muuta nähtävää kuin täyteen ahdettu naulakko) katsottuna näyttää kutakuinkin tältä:
Oikealla oleva musta hylly tuli tänään rytinällä alas seinältä ja sen tilalla on 6 ammottavaa reikää, joissa on aikamoinen paikkaaminen.
Keittiöstä en halunnut ottaa mitään supertarkkoja kuvia, koska se on mitä on. Ensimmäisenä silmiin pistää jauhelihanväriset kaakelit. Sama sensuelli väriteema toistuu myös vessassa. Miksei niiden tilalle olisi voinut valita jotain muita, kuten harmaita tai valkoisia? :D Valittelin äsken, että makuuhuoneessa ei ole kaappitilaa. Keittiöön sensijaan sitä on siunattu senkin edestä ja puolet kaapeista ei ole kunnolla edes käytössä. Keittiöstä puuttuu yksi erittäin olennainen seikka. Tiskikone!!!! Uuteen keittiönpöytään olen ollut hyvin tyytyväinen, jos jotakin täytyy vielä mainita. Se on kivan värinen ja tuoleilla on oikein hyvä istua. Mitä nyt tälläisillä helteillä tekonahkapäällysteeseen liimaantuu kiinni.
Kukkasia pitää aina olla <3
Sitten viimeisenä ja vähäisimpänä vessa!!!! Kerron heti alkuun, että vihaan sitä. :D Lattia on päällystetty sinertävällä muovimatolla, joka on aikojen saatossa pinttynyt ihanan ruskeaksi. Suihkukoppikin olisi kiva, koska suihkuverho heiluu kuin kaatuva palmu ja liimaantuu aina ihoon. Lisäksi koko kylppäri on suihkuttelun jälkeen ihan märkä. Mitäs sitten valittaisin. Noh, toivoisin allaskaappia, mutta ei sitäkään ole. Peilikaappi on ruosteinen ja tilaa niukasti, siksi hommasin joskus puisen hyllykön, joka imaisee itseensä aika kivan määrän tavaroita, jotka voi piilottaa kivoihin koreihin. Mieleeni muistui myös, että mua etoo kissojen vessalaatikot. Ne sudittelee kakkaiset hiekat lattialle, pissii seinää vasten, kakkii vessan viemärikaivon päälle ja ties mitä. En kehtaa enää marmattaa, joten tässä tunnelmavalaistu kuva tästä kodikkaasta kopperosta:
Kaiken tämän valituksen jälkeen kehtaan vielä sanoa, että olen tyytyväinen kämppäämme. Tämä on viiden minsan pyörämatkan päässä keskustasta, ylimmässä asuinkerroksessa suurella parvekkeella varustettu ja HALPA kuin saippua. Lisäksi vesimaksu sisältyy vuokraan, sauna on tuossa kerroksen ylempänä ja täällä on halpa lämmitystolpallinen autopaikka. Kaupat on lähellä ja talo on rauhallinen. Ja partsille paistaa aurinkokin, mitä muuta nainen voi toivoa? ;)

5 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Näyttää kodikkaalta! Makkarin seinätarra(?) on ihana ja olen samaa mieltä, noi tuolit ei ollenkaan ihanat tällä säällä, meillä on samat.

Anonyymi kirjoitti...

missä tää sijaitsee? :)

Tellu kirjoitti...

helenn: Kiitos! Seinätarrahan se. Tuota pöytäryhmää taitaa olla vähän kaikilla, siitä oli joskus niin hyvä tarjouskin :D

Anonyymi: Sitä tarina ei kerro ;)

ritu kirjoitti...

Kirjoittelin just itekin meidän kämpästä, tässäkin vaan 44 neliötä ja ihan hirveä pikkuinen vessakylppärikoppero, MUTTA silti niin kiva. Kun jaksaa miettiä sisustusjuttuja niin pienemmästäkin kämpästä saa tosi kivan ja toimivan. Tosin toi kaappitilan puute on ehkä turhauttavin ongelma, sen kanssa saa yrittää keksiä vaikka mitä ratkaisuja etenkin kun neliöitä ei viitsis ylimääräsillä kaapeilla täyttää ettei tuu liian ahdasta.

Tellu kirjoitti...

Meillä ei vessa oo kauheen pieni, tuosta kuvasta oli rajattu suihku pois. Pienempikin riittäisi ja ylimääräinen tila ois voitu laittaa niihin kaappeihin :')