torstai 21. heinäkuuta 2011

Liikettä siis!

Ihanaaaaa, pääsin tänään vihdoin ja viimein ripsihuoltoon kun tilanne alkoi viikko sitten näyttää niin pahalta. Oikeastaan olisin selvinnyt näin jälkeen päin ajatellen vielä ensiviikkoon, mutta kyllä kelpaa taas. Kävin jälleen Kauneuskeskus Essissä ja ripset laittoi Sanna, jota suosittelen lämpimästi! Olen jo niin ripsien viemää, että oli aika kokeilla timanttikoristeita. Siispä uloimpiin ripsiin laitettiin monisävyisenä kimaltelevat pienet timantit. <3 Onkos täällä muita ripsihulluja?
Odottavan aika on pitkä, eivät ne kengät tulleet vieläkään vaikka viikko sitten ne tilasin byhyy. Onneksi minulla on kasa muuta kivaa kampetta näytettävänä! H&M:n pieni paketti saapui pari päivää sitten. Olin tilannut kuvassa näkyvän valkoisen pitsikoristeisen pitkän topin sekä mustat avokärkiset kengät, jotka olivat ehkä hieman väljät. Koska näitä ei ollut enää myynnissä, korjasin tilanteen irtopohjallisilla vaikka numeron pienemmät olisivat olleet paremmat. Huonoryhtinen hapannaama esittelee:
Ebaysta vastikään tilatut OPIN kynsinauhaöljyt saapuivat hellään huomaani. Olen jaksanut rasvailla käsiäni yllättävän tunnollisesti, mutta kynsinauhat tuppaavat sillointällöin kuivahtamaan. Parin euron paketissa tuli kuusi erituoksuista öljyputelia. Löytyy mansikkaa, appelsiinia, laventelia, persikkaa, sitrusta ja jotain muuta.
Bodyshopissa oli alennusmyynnin ja rohkenin hankkia uutta kuorinta-ainetta. En koskaan raaski ostaa sieltä mitään normaalihintaista, joten nyt oli hyvä hetki toimia, kun puoleenhintaan sai. Tämä pähkinäinen aine tuoksuu suorastaan syötävän hyvältä ja minun täytyy ehkä maistaa sitä. Noin niinkuin varmuuden vuoksi, jos se olisi yhtä hyvää kuin miltä se näyttää. :DDD
Olin käynyt lukuisat kerrat ihailemassa Guessin korviksia Korustoressa, mutta haluamiani ei silloin ollut tarjolla suuren kysynnän vuoksi. Nyt niitä oli yhdet ainoat kipaleet, joten olihan ne lopulta saatava. Sain vielä pikkuisen alennuksenkin mukavalta myyjältä! :)
Arvoitukset eivät lopu vielä tähän. Äiti lahjoi lapsukaistaan vallan hempeällä vaaleanpunaisella dimangein koristellulla Guessin t-paidalla. Kiitos äiti! <3
Blogissamme on vallinnut kissakuvatauko ja se saa luvan riittää, joten tässä pari fotoa kisukeista, noista tuholaisista. Olen yrittänyt paikantaa tässä sohvan lähettyvillä tuoksahtelevaa kusen käryä, mutta en oikein tiedä mistä se tulee. Jokatapauksessa täytyy hankkia Pissapois-suihketta, joka kuulemma poistaa moiset inhottavat hajut tehokkaasti. Tuhmat kissat, Tellu on vihainen! ;(
Misu ja mystinen hedelmä.
Tällättist tällä kertaa, suonette anteeksi kauhean sekavan postaukseni. Huomenna olen menossa isukin tykö yöksi ja lääppimään hurjaa koiralasta, joten hyvää viikonloppua naiset ja naisenmieliset!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei noita ripsihuoltoja tarvi aina mainostaa, ainahan ne samalta näyttää.. =D Joko misusta on tullut luottavaisempi?

Tellu kirjoitti...

On sitä jutun tynkää jostain revittävä! ;)

Misukki on kuin uusi kissa! Nytkin se tuijottaa mua tossa metrin päässä silmät pyöreinä :D Sitä saa silittää jo vähän, kun se on syömässä ruokaa. Sit se on jo varmaan erehdyksissään pompannut meidän sänkyyn, kun on oltu nukkumassa :D Eikä se enää lähde livohkaan, jos sen vierestä kävelee. Kaikesta päätellen hyvä kisu siitä vielä tulee!

Tellu kirjoitti...

Ai niin, ja Vilma-kissa on opettanut sen kerjäämään ruokaa maukumalla. Se kuulostaa siltä, että se olisi oppinut vasta puhumaan :D

Elisa LPP kirjoitti...

Mikä pituus sinulla on noissa ripsissä? Ovatko c-mallia?

Tellu kirjoitti...

Näissä on 15,13 sekä 11mm mittaisia. En mä tuosta kaarevuudesta oo varma, mutta on nää varmaan lähellä c:tä :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kenkäkuva..mikset käytä korkoja kun jalkasi ovat näköjään aika lailla ankanräpylät. Ballerinat ovat naiselliset siroissa jaloissa.. Sinulle ne eivät oikein istu vai onko vika sitten vain kenkämallissa tai kuvakulmassa tms.?
No mutta tämä vain ihan lukijan näkökulmasta. Hyvää kesän jatkoa!

Tellu kirjoitti...

Naurahdin hieman :D. Ei kuva kauheen imarteleva kyl ollut, eivätkä jalkani toivottavasti noin leveät ole, eivätkä kyseiset kengät ole edes kauhean tukevat :D Kyllä näillä lättäjaloilla hyvin on tähänkin mennessä pärjätty - sekä korkkareissa ja baltsuissa ;)