torstai 14. heinäkuuta 2011

Synttärijuhlintaa

Sain poikaystäväni tänne taas viikonlopuksi kyläilemään ja samalla juhlistettiin hänen syntymäpäiviään.

Vaikka perjantaina käytiin vähän juhlimassa Helsingin yössä, selvisimme seuraavana aamuna lähtemään kohti Korkeasaarea. Olihan siitä viime kerrasta jo ainakin sellaiset 10 vuotta.
Leopardit, tiikerit ja apinat oli ehdottomasti lemppareita. En ymmärrä miten näistä eläimistä saa revittyä aina niin paljon hauskuutta, ne on vaan niin siistejä.
Korkeasaaressa kiertelyn jälkeen suunnistettiin Forumiin syömään sushia.
Loppupäivä menikin koomaillessa ja leffaa katsoessa, sillä taisin saada lievän auringonpistoksen. Oikeasti odotankin jo vähän viileämpiä kelejä.

Mässäilyhän ei suinkaan loppunut sushin syömiseen ja leffamässäilyyn sipsillä, suklaalla ja mansikoilla. Sunnuntaina nimittäin juhlistettiin vielä virallista synttäripäivää. Vein miehekkeeni Fazerille nauttimaan brunssista. Pakko myöntää, että oli tässä ehkä vähän oma lehmäkin ojassa, omnomnom.

Tarjolla oli kaikkea hyvää normaalin aamiaisen lisäksi, kuten savustettua lohta ja lettuja kermavaahdolla. Jestas, että tuli nälkä tätä kirjoittaessa.

Harmi, ettei päästy kiireellisen aikataulun vuoksi käymään Suomenlinnassa, mutta ehkä ensi kerralla. Toisaalta munkin aika alkaa käydä vähiin täällä Helsingissä, kun pitää palata takaisin Jyväskylään jo parin viikon päästä. Se on kyllä varma, että tänne Helsinkiin vielä jossain vaiheessa palaan ;)

7 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

MINÄKIN HALUAN!!!!!! :D

Rillu kirjoitti...

tulkee tänne ;)))

Tellu kirjoitti...

tulemme me!

IIIIIIIIIIIIIDA kirjoitti...

punapyllypaviaaneja <3

Rillu kirjoitti...

parhautta! <3

Anonyymi kirjoitti...

musta Korkeasaari on aivan ihana paikka. käyn vuosittain, joskus parikin kertaa. tykkään!

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: mulla oli viime kerrasta jo se yli 10 vuotta, niin tää oli aivan spesiaalia taas päästä sinne <3 :D