lauantai 9. heinäkuuta 2011

Tuksu-kynnet osa 2

Jälleen koitti aika uusien kynsien, kun olin tekemisen puutteessa repinyt edelliset vallan viehkoon kuosiin. Tällä kertaa testasin pinkkiä geeliä sekä laitoin kerroksittain muutamaa eriväristä glitteriä. Pinkki geeli osoittautui hyväksi ostokseksi. Laitoin sitä ensiksi lähes koko kynnelle ja glitterit sen päälle. Pinkki geeli pohjalla sai kynnet näyttämään kirkkaamman pinkeiltä kuin jos olisin käyttänyt vain kirkasta geeliä. Loogista, pinkkiä pinkin pääle? ;) Sitä voisi laittaa myös kerroksen tai pari lisää, jotta lopputulos olisi vieläkin kirkkaamman värinen.
Tarkoitus oli tehdä hopeisella koristelulakalla raitakuvioita edellisten  albiinotiikerikynsien tyyliin, mutta tuo Dependin lakka ei ollut tarpeeksi hopeista vaan ennemminkin harmaata. Tein kaikkiin kynsiin siitä huolimatta raidat sillä ja lopputulos oli sen verran kulahtaneen näköinen, että poistin lakkaukset alta aikayksikön. Jos joku ihana ihminen tietää kunnollisen HOPEAN glitterlakan tähän tarkoitukseen, saa vinkkailla vinkvink! Laitan tähän kuvan kuvioiduista kynsistä, vaikka se onkin aika epäselvä, koska tuo ihana punainen pakkaus vie kaiken huomion. <3
Ja ilman raitoja:
Sellaiset Tuksu-kynnet syntyi. Lopputulos on aika kovin imelä, mutta näin kesällä saa luvan kanssa ollakkin! Mitäs tuumitte?

3 kommenttia:

Sanni L kirjoitti...

Apua kuinka ihanat! Näin kesällä saakin olla vähän överi-kynnet, ne vaan piristää! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat kesäkynnet! - Marji

Tellu kirjoitti...

Sanspa: Kiitos ja näin on! Talvella voi pitää sitten ihan riittävästi neutraalimpia. Vaikka mikäpä silloinkaan estäisi kirkkaita kynsiä tekemästä. 8)

Marji: Tänks peipe! <3