lauantai 8. lokakuuta 2011

Curling

Haluan onnitella itseämme (itsiämme, itsejämme?!!) siitä, että tämä on 200:s blogitekstimme täällä Bloggerissa. Hylkäsimme Vuodatuksen 2011 helmikuussa ja pistimme pytingin pystyyn tänne. Meidän (ja ehkä myös teidän) onneksenne Vuodatuksen blogi on ollut suljettuna jo jonkin aikaa, eikä sinne ole asiaa kenelläkään. Joitakin kertoja olen käynyt kurkkimassa siellä ja niinä hetkinä olen tuntenut syvää häpeää. Parasta oli, kun sai kirjoitella anonyymisti ilman kasvoja :D 

Onhan se kieltämättä mielenkiintoista palata lukemaan juttuja monen vuoden takaa, jolloin elämässä pyöri eri ihmisiä kuin nyt, elämäntilanteet olivat toisenlaisia. Vuodatuksessa aloitimme bloggailemaan vuonna 2007. Parasta kuitenkin on, vaikka ajatu muuttuu, että emme ole pahentuneet noista ajoista. Päinvastoin! Aina oppii jotain uutta ja asiat järjestyvät! ;)
Koin eilen vaikeita hetkiä hiusten kanssa. Olin päivällä katsellut Ghd-kiharavideoita ja kokeilin illalla tohkeissani näkemiäni tekniikoita. Sain kiharrettua puolipäätä suht siedettävästi, mutta toinen puoli ei halunnut kihartua ollenkaan. Hiukset vain suoristuivat entisestään. :D Olin jo heittämässä muotoilurautaa seinään, kun muistin omistavani vanhan kunnon kihartimen. Kiharrinmasiina on ostettu Tuurista viidellä eurolla. Siinä on jopa lämpötilansäädin ja pitkä pyörivä johto, woow! Kihartelin hiuksia ensin ilman mitään suihkeita, aika mitättömin tuloksin. Kaivoin Ghd:n mukana tulleen hiussuihkeen ja johan alkoi tapahtua. Kun oma tukka oli kiharrettu, näky oli kovin vaatimaton. Onneksi tajusin kihartaa myös hiuspidennyksetkin. Hiusten kiharrus kesti pienoisen ikuisuuden, mutta lopputulos oli mieluinen. =)
Eilen olin miesten ja naisten voimin notkumassa Brassa, koska siellä oli baarin 1-vuotissynttärit. Ei kovin kiinnostavaa, mutta tulipa käytyä ja saatua kuukauden baarikiintiö täyteen. Yritin alkuillasta ikuistaa Annuskan baarikoulua, mutta kuvista tuli kovin hämäriä. Kuvissa loihditaan siis mojitoja!
Tämä ilta meneekin tässä sohvalla rötvätessä. Oikeastaan voisin lipua kohta sänkyyn ja ruveta aikaisin unille. Vietän tässä "laatuaikaa" itseni ja kattien kanssa, kun mies on metsästämässä viattomia metsäneläimiä. Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Voi vitsit miten kiva blogi teillä!: Löysin tän vasta äsken ja tykästyin:)

PS.Noi kiharat..ihan täydelliset!:)

Tellu kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista! Tervetuloa seurailemaan meidän lätinöitä =)

Kikkarat onnistui kyllä pitkästä aikaa hyvin. Olivat ehdottomasti kaiken vaivan arvoiset :D