sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Menoa

Viikonloppu oli pyhitetty hurvittelulle. Oli Rillun synttärit, halloweenkekkerit, kastejuhlat ja tänään päivällä on pikkuveljeni synttärikahvittelua. En ole kovin puhelias tänään, enkä edes tiedä miksi teen tätä postausta heti aamulla, mutta kerkesin jo aloittaa. Kuvia tuli napsittua taas liian vähän, mutta tässä nyt muutama kameraan tallentunut suhnu. Rillun synttärihumuihin verhouduin Ginan siniseen mekonriekaleeseen, joka riiteli punaisten hiusteni kanssa. Mulla on jo selkeä visio millaiset hiukset haluan, pitäisi vaan uskaltaa ottaa seuraava värinpoistoaine tai raidoitusmömmö kauniiseen käteen ja alkaa vaalentamaan. Joku uhkarohkea voisi tulla tekemään projektin puolestani, että en voi syyttää itseäni oranssista tukasta. :))
Perhepotretti 1
Perhepotretti 2
Eilen eli lauantaina vuorossa oli halloween-asuun sonnustautumista. Olin niin omaperäinen ja nokkela, että kävin hankkimassa kissankorvat, pitkän hännän ja verkkosukkahousut. Poikaystävä yllätti ja hankki mustan piukean kokovartalopuvun.Vai mitäs pidätte kanssani esiintyvästä anonyymistä iilimadosta? <3
Perhepotretti 3
Nyt tää pesis tukkansa, että kehtaa mennä näyttämään naamaa kotiin isukille ja äitylille. Reipasta sunnuntaipäivää ja muistakaa sekoilla kellojen kanssa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähä toi Jussin asu on hyvä!!! :D t. Marji & Samppa ;)

Tellu kirjoitti...

Eikö ookki! noita oli vaikka minkä värisinä :D