maanantai 10. lokakuuta 2011

Toivepostaus: meikit kehiin

Hoihoi, minulta toivottiin meikkipostausta ja tässäpä tämä arkimeikkini nyt kaikessa yksinkertaisuudessaan olisi. Pahoittelut siitä, että kaikki kuvat on otettu eri valossa, yritetään elää asian kanssa. Mun on vaikea keskittyä kirjoittamaan tätä, koska täällä tuoksuu pizza, mutta yritän pinnistellä. :D
Aamulla herättyäni pesaisen kasvot viileällä vedellä, jotta virkistyisin edes vähän. Sen kummempia putsareita en aamulla käytä. Tällä hetkellä ihoni on suht siedettävässä kunnossa. Mulla ei koskaan ole ollut onneksi aknea vaan satunnaisesti putkahtaneita finnejä ja näppyjä vain. E-pillerit aloitettuani ne loputkin hävisivät ihan kiitettävästi, mutta jäljelle jäikin mieltäni riivaavat mustapäät. Eniten ne inhottaa mua leuassa sekä nenässä, eivätkä ne halua kaikota millään. Ei kukaan toinen ihminen niihin kiinnitä varmaan edes mitään huomiota, mutta itse niitä tulee tarkasteltua jokapäivä niin läheltä peiliä kuin mahdollista. Mustapäiden lisäksi inhoan suuria ihohuokosia, joita on onneksi vain poskissa, eli kivasti tuossa keskellä naamaa. Kateellisena vaan haaveilen sileästä ihosta, jossa ei olisi rumia kraatereita ja sinnikkäitä mustapäitä.
- Lumene Natural code mineraalipuuteri
- Joe Blasco Specian red neutralizer
- MSCHIC aurinkopuuteri
- Lumene Natural code meikkivoide
Tässä ois meikkipohja puutereineen ja aurinkopuutereineen tehtynä. Samoin kulmat siistitty.
Meikkien suhteen olen varsin pihi. Mitä halvemmalla saan, sitä levollisempi mieleni on. Lumene Natural code-sarjan olen havainnut hinta-laatusuhteeltaan toimivaksi, joten sarjasta olen hankkinut muutaman tuotteen. Blascosta olen jutellut ennenkin, joten ei siihen lisättävää. Aurinkopuuteria ostelen kanssa mitä milloinkin silmään tarjoukseen osuu. Usein käytössä on ollut Rimmeliä, mutta Seppälässä oli näitä MSCHICIN meikkejä femmalla, niin oli pakko ostaa. Tämä aurinkopuuteri onkin kiva siitä, kun siinä on useampaa eri sävyä. 

Peitevoiteen levityksessä yritän olla erityisen huolellinen peittäessäni silmänalusia ja kulmaluulla ohuen ihon alta siintäviä verisuonia. Kuulostaapas ihanalta. Lisäksi peitevoidetta sudin yleensä nenänpieliin ja tarvittaessa punoittavien kohtien päälle poskissa.
 - Lumene Natural code-luomiväri
- Maybelline-luomiväri
- Isadora-luomiväripaletti
- H&M:n musta rajauskynä
- H&M:n tummanruskea kulmakynä
- Ripsiväri merkkiä X ja Y
Aikana ennen ripsipidennyksiä tein joka päivä yläluomelle rajauksen nestemäisellä värillä, mutta nyt ei ole enää ollut tarvetta. Olen pari kertaa yrittänyt tehdä rajausta, mutta lopputulos on näyttänyt räpsyjen kanssa mielestäni vähän suttuiselta ja liioitellulta. Silmämeikkinä käytän vain vaaleita luomivärejä, mieluiten helmiäistä. Alaripsiin sudin aina ripsiväriä ja teen kevyen rajauksen mustalla kynällä. Siinäpä se taisivat sitten ollakin. Mitä kulmakarvoihin tulee, värjään ne kestovärillä aina kun huvittaa ja vahvistan niitä tummanruskealla kynällä. Olen havainnut H&M:n kulmakynän parhaimmaksi, mitä olen kokeillut. Se tuntuu kestävän ikuisesti.
Muutaman minuutin sutimisen jälkeen kasvoni näyttävät tältä. Teki mieli jättää tuo ekana oleva kuva julkaisematta liikaa korostuneiden reikäposkien takia, mutta mitäpä sitä suotta totuutta kaunistelemaan. Toivottavasti en ole yksin suurien ihohuokosteni kanssa. Huulissa käytän vain huulirasvaa tai oikein hurjaksi heittäytyessäni lähes väritöntä huulikiiltoa. Voisin melkein harkita ylähuulta turvottavien ainesosien hankkimista. Ihanaa olla yksihuulinen :D Ihmettelen toisinaan miten joku kehtaa sanoa minun näyttävän luonnottomalta, kun päivästä toiseen kuljen tämännäköisenä. Nähdäkseni tästä askel vielä luonnollisempaan lookkiin olisi kulkea meikittä. :P
Meikit on suotavaa myös puhdistaakin. Naama vaan kuivuu, jos käytän veden kanssa hinkattavia ja pestäviä aineita, joten päädyin puhdistusliinoihin. Nämä Rainbown liinat hakkaavat kyllä kalliimmat versiot. Sokokselta myyjän suosituksesta ostin Olay-merkkisiä liinoja, jotka eivät tuntuneet iholla laisinkaan mukavalta. Ne olivat inhottavan  karheita ja meikit lähtivät tosi huonosti.  Liinojen lisäksi käytän vielä Lumenen kasvovettä, joka ei halunnut tulla kuvattavaksi.

Lopuksi levittelen apteekista saatavaa perusvoidetta. Jos joskus puhkeaa ihanan tulehtunut mätäpaisefinni, sen saa taltutettua todella näppärästä apteekista saatavalla Kortison-voiteella. Kortisonia töpötetään vain finnin päälle ennen nukkumaanmenoa. Aamulla näppylä on kutistunut ja tarvittaessa tämän voi toistaa seuraavanakin iltana. ;)

4 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Sulla on kyllä ihan hurjan hyvä iho! Oon itse kärsinyt ala-aste ajoista asti näpysitä ja antaisin mitä vain tollasesta ihosta!:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Isadoran luomiväripaletti näyttää ihanalta! Juuri sellasia värejä mitä oon etsinytkin. Muistatko paljonkohan tuolla on hintaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko Kortison-voiteella siis jotain Hydrocortison (vai mikä olikaan)-tyyppistä voidetta, vai mitä? Tekis mieli kokeilla, jos auttaa finneihin!

Tellu kirjoitti...

Anniina: Kiitos! :) Olen päässyt kyllä ihmeen vähällä, kun äidilläni oli nuorena paha akne ja useinhan se periytyy lapsellekin. Onneksi nykyään akneen on olemassa kunnon hoitokeinot ja muut vippaskonstit, mutta kaipa niissäkin on huonot puolensa =O

Anonyymi: Maksoin tuosta joskus aikaa sitten vaivaiset 6-7€, mutta kaupassa ne maksavat muistaakseni 15-20€. Toivottavasti siellä olisi vielä tuota samaa palettia! =)

Anonyymi: Aaah juurikin Hydrokortisonia. Käytän sitä mikä on vaaleansinisessä pakkauksessa :D Kannattaa kokeilla, jos se toimis sullakin!