tiistai 18. lokakuuta 2011

Casablancan loppuratkaisu on fiasko

Juoksentelu kouluun ja töihin on hieman rokottanut tätä blogiin kirjoittelua ja muutakin vapaa-aikaa. Mutta viikonloppuna kerettiin onneksi kuitenkin lähteä minilomalle Lappeenrantaan. Kotiuduin Jyväskylään noin tunti sitten ja ajattelin palata sorvin ääreen ;)

Viikko sitten käytiin äidin ja veljen kanssa ensimmäistä kertaa testaamassa Laajavuoren kylpylä. Innostuttiin ottamaan hieman vedenalaisia kuvia:
Olinkin tosiaan unohtanut, että omistan kameran, joka sattuu olemaan vedenkestävä. Poseerausyritykset veden alla olivat aika huvittavia :D Pakko vähän mainostaa, että kylpylä oli varsinkin illalla valaistuna aivan ihanan näköinen, kun ulkona oli jo pimeää. Taidankin ruveta käymään siellä hieman useammin.

Pitkästä aikaa innostuin myös lakkaamaan kynnet asiallisen näköisiksi. Kloorivedessä lilluminen kuitenkin aiheutti sen, että lakat lähtivät hyvin äkkiä pois. Ehkä ensi kuussa uudestaan, jos sitä jaksaisi lakkailla.

Viime viikon huipennus oli, kun perjantaina tuli lähdettyä Scandinavian Music Groupin keikalle! Ihan sattumalta huomasin noin kuukausi sitten töissä, että SMG majoittuu Jyväskylässä ja sitä kautta sitten otettiin selvää keikasta.
Yliaktiivisia lähtötunnelmia
Yleisesti ottaen en ole kiinnostunut keikoilla käymisestä.....mutta jumaliste tästä kyllä sytyin! Keikka kesti vähän yli tunnin, ja kyllä siellä tuli laulettua ja huudettua mukana. Äänikin vähän lähti, mutta siitäpä selvittiin.

Muita yhtä fanaattisia SMG faneja?

Parasta <3
Nyt lähdenkin tästä kaupungille moikkaamaan ystävääni Kiinteistökuningatar Jarppaa! Adjööö!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia veden alla. Onko kallis tuollainen kamera? Minkä merkkinen?

Rillu kirjoitti...

Merkki on Olympus µ TOUGH-8000, maksoi aikoinaan noin 300 eskoa, oikein kätevä peli! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Oon itsekin käyny pari kertaa Rantasipi JKL:n kylpylässä ja tykkäsin kovasti. Siellä on myös ohjattuja vesijumppa ym. joihin meinaan mennä kunhan kerkiän. Voin myös suositella! Viihtyisä paikka.

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: joo! itekin ajattelin käydä testaamassa ainakin aqua zumbaa ja hydrobiccia :D

Anonyymi kirjoitti...

Sisältyykö noi ohjatut tunnit kylpylälipun hintaan vai maksaako erikseen? Pitääkö ilmottautua ohjattuihin vesijumppiin ja muihin?
sini

Rillu kirjoitti...

sini: sisältyy lipun hintaan, ja riittää vain kun ilmestyy paikalle alkamisaikaan ;)