perjantai 21. lokakuuta 2011

Homekynnet

Tein eilen uudet kynnet, mutta olisi voinut jättää tekemättä. Nämä ovat ehkä kynsiurallani karseimmat tekeleet. Rumia on matkan varrella ollut monia, mutta ei näin rumia. Kun tässä katselen tuotoksiani, niistä tulee ekana mieleen homehtuneet kynnet. Onneksi halloween lähestyy hurjaa vauhtia ja mulla on sitten juhliin sopivan kynnet. Vielä kun viimeistelisi kokonaisuuden hämähäkinseiteillä!

Nämä näyttävät kaukaa katsottuna ihan kivalta, mutta karu totuus paljastuu, kun siirtyy lähemmäs.  Kaduin jo ensimmäisen kerran, kun rupesin viilaamaan pinkkejä kynsiä pois. Hermohan niitä viilatessa meni, otteet kovenivat ja onnistuin raastamaan muutaman kynsinauhan verille. Nyt kirvelee ikävästi. Oon muutaman kerran aikaisemminkin yrittänyt tehdä mustat kynnet, mutta ne eivät ole koskaan oikein onnistuneet. Musta glitteri sotkee kauheasti, geeli ei meinaa kovettua sen alla ja vaikka mitä kamalaa. Onnistuin kaikessa tuoksinassa kaatamaan myös glitterpurkit pöydälle.
Kenenkähän idea oli yrittää töpöttää kynsiin tyllin läpi valkoista akryylimaalia? Se näyttää aivan hirveältä ja se viimeisteli kivan homehtuneen lookin. Kaiken kuitenkin keksin kruunata uusilla hopeisilla tähtikoristeilla, joista muutama koriste törröttää miten sattuu, eikä kynnen pinta ole sileä. Lisäksi kynsistä tuli ihmeellisen muotoiset ja epäilyttävän paksut möhkäleet.  Eivätpähän ainakaan katkea jos ei muuta, vaikka voisin räjäyttää nämä pois vaikka heti. Mikähän tuon keskisormenkin ongelma on, kun se on noin epämuodostuneesti viilattu. Tästä opimme siis, että älä ryhdy kärsivällisyyttä vaatimiin näperryshommiin, jos hermosi on tiukalla etkä jaksa keskittyä hommaan täysillä. ;)

Posti toi muutaman paketin uusia kynsitarvikkeita. Odottelen vielä 12 pikkupurkin pakettia isoja glitterhileitä sekä 4kpl dottingtooleja, jolloin tavaraa on taas hetken lysteihin. Sekä noiden vasta tulossa olevien ja näiden juuri saapuneiden juttujen yhteishinnaksi laskin tulleen alle 10e. Käsiini sain siveltimen putsausaineen, rasiallisen erimuotoisia koristeita, pinsetit koristeiden näpräämiseen, paketin eripaksuisia siveltimiä ja Kicksistä kävin kynsiliiman.
Sellaista kivaa. Tässä alkaa olla korkea aika valmistautua ripsihuoltoon. En malta odottaa, sillä luvassa on jotain valtaisaa ja supertuuheaaaaaa! <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vitun pihi saatanan kusipää ämmmä

Tellu kirjoitti...

sieltähän se tuli :D