maanantai 17. lokakuuta 2011

Punahilkka

Sain tuossa yhtenä kauniina päivänä hovikuvaajan pakotettua Naissaareen kuvailemaan punahilkkavaikutteisia hiuksiani. Kuvaaja oli hieman levoton, eikä itse asiasta meinannut tulla yhtään mitään, suurin osa kuvista oli ylivalottuneita tai muuten vain epäilyttäviä. Tässäpä nyt muutama suht normaali otos, joissa hiustenväri näkyy näissä lähellä totuutta:
Kävin katselemassa sävyttäviä hoitoaineita yms ja löysin Hairstorelta tälläisen ruskean tehonaamion. Halvalla lähti taas, tuubi maksoi 4€ ja normaalihinta näytti olleen 19€. Olen kokeillut tätä nyt kahdesti ja kyllä tällä saa taitettua punaisuutta himpun verran pois, mutta ei mielestäni tarpeeksi. Tuleepa tämän mönjän käytön jälkeen ainakin siloiset kutrit, jos ei muuta vaikutusta ole nähtävissä. Olisi ehkä hieman ärsyttänyt, jos olisin maksanut tästä normaalin hinnan. :D
Enää nämä eivät tunnu ihan niiiiin ahdistavilta, mutta takaraivossa kuitenkin jyllää kokoajan pieni inhotus. Ehkä kuitenkin pystyn juuri ja juuri jatkamaan normaalia elämää ja siirtymään kaivelemaan isän luota raahaamiini vaatteisiin, joiden olemassaolon olin melkein jo unohtanut. Ihkua alkavaa viikkoa! ;)

6 kommenttia:

PETRA kirjoitti...

itsekin inhoan jos hiuksiini tulee yhtään punaista sävyä, vaikka kaikki väittävätkin että sopii kivasti, omaan silmään ei. ei sulla tuo paha ole, mielestäni melko kivakin sävy :) ymmärrän silti jos et itse pidä.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvähän tuo on, luonnollisen näköinen.

Anonyymi kirjoitti...

miksei Rillu ole tehny viime aikoina ollenkaan postauksia? :O

Tellu kirjoitti...

PETRA: Kerran kun saa sellainsen päähänpinttymän, niin sitä ei hetkessä karistetakaan... mutta askel kerrallaan :D

Anonyymi: Kyl sen kanssa tulee jo toimeen!

Anonyymi: Enpäs kuule ossoo sanoa tuohon mittään! =O

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä noi hiukset on aivan ihanan väriset ja sopii sulle tosi hyvin. Mulla on kans tullu vaihteeksi se vaihe, ettei yhtään punaista hiuksiin mutta oma tukkakin on sen verran punertava että taidan olla punahilkka aina.

Tellu kirjoitti...

Kiitos! Tää on vähän hankala tilamne, kun itsekin pidän näistä ja nämä on kivan lämpimänsävyiset.......mutta ei mun päässä :D Luonnostaan punertavaa tukkaa voi tosiaan olla aika hankalaa saada taittamaan johonkin muuhun väriin!