lauantai 1. lokakuuta 2011

Pitkiä hiuksia

Innostuin testailemaan pitkästä aikaa clip-on-hiuspidennyksiäni. Siitä onkin pieni ikuisuus, kun käytin niitä joka päivä. Pituutta hiuksilla on vaatimattomat 50cm, mikä on nyt ajateltuna itselleni ehkä hieman liikaa, kun on niin tottunut tähän lyhyempään hiusmittaan. 

Pidennykset ovat olleet kiharrettuna epämäärisessä sotkumytyssä keväisistä valmistujaisjuhlistani saakka ja ennen kiinnittämistä ne piti saada suoraksi ja selväksi takuista. Olihan siinä aikamoinen projekti, mutta valmista tuli. Kuten kuvasta näkyy, nämä tekevät täydellistä yhteistyötä omien hiusteni kanssa. NOOOOT.  Ja mites nuo elähtäneet latvat? :D
En löytänyt kovinkaan montaa vanhaa kuvaa, missä hiukset olisivat selvästi nähtävillä, mutta tässä nyt muutama kuva malliksi miltä ne näyttivät noin vuosi sitten. Mainitaan tässä nyt vielä, että olin onnistunut kasvattamaan hiukseni kutakuinkin rintojen päälle yltäviksi, joten pidennykset sai häivytettyä paremmin joukkoon.
Tässä yritän vissiin leikata ripsiäni.
Otin lopulta sakset kauniiseen käteen ja napsin ronskisti varmaan kymmenisen senttiä pituudesta pois niin, että huonot latvat saivat kyytiä. Vaikka olenkin hyvä kaikenmoisissa kädentaidoissa, ei tämä hiusten leikkuu taida olla alaani. Mulla ei ollut pienintäkään käsitystä miten näitä kannattaisi lähteä leikkaamaan. Yllätyin oikein miten tasaisesti onnistuin lyhentämään hiukset ja yritin vähän "kerrostaa" niitä, mutta sen enempää positiivisia tuloksia ei ollut havaittavissa. Mitä nyt matto oli täynnä mustia karvoja ja hiukset lyhenivät huomaamatta lisää. Pikaisen räpeltämisen jälkeen lyhennetty versio näytti tältä:
Eiköhän näillä tämä ilta pärjätä ihan kivasti, mutta enpä taida kuitenkaan siirtyä takaisin pidennysten jokapäiväiseen käyttöön. Mitäs tuumaatte? ;)
Loppuun vielä parit uudet mömmöt, jotka hankin tänään. Uskaltauduin Sokoksen 3+1-päiville ja mukaan lähti hammasharjojen extratuplatriplapakkausten ja pumpulipakettien lisäksi Freemanin kosteuttava kasvonaamio, joka sisältää goji-marjaa. Vaikka goji-marjat maistuvat ihan pilaantuneilta rusinoilta, tämä tuoksui liian hyvältä ollakseen mitään kyseisiin marjoihin liittyvää. Tämän pitäisi "uudistaa ihoa tehokkaasti, ylläpitää sen tervettä sävyä ja kosteustasapainoa". Hairstorella on aina kivoja tarjouksia ja tänään löysin litran pönikän kosteuttavaa ja korjaavaa hoitsikkaa sekä Wellan jättilakan yhteensä 12 eurolla. Tuon kokoinen hoitoainepönttö mulla on ollut entuudestaan jo yli puolivuotta ja se taitaa olla vielä puolillaan. Riittoisaa tavaraa! :D

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

ah mä kävin ostamassa samaa naamiota, tuoksuu hyvälle <3

Tellu kirjoitti...

Niin tekee! 8)

Anonyymi kirjoitti...

irtotukka ja ripset on ihan feikkejä. pitääkö näyttää luonnottomalta, onhan sulla ripset ja tukka omasta takaakin.

Tellu kirjoitti...

Jaa, en kyllä koe näyttäväni mitenkään silmiinpistävän "luonnottomalta" :)