perjantai 7. lokakuuta 2011

Hajuvesitilaus

Hyväää perjantaita! Olen täällä ihan tohkeissani, kun hajuvesitilaukseni saapui viimein. Ajattelin jonkun vilpillisen naapurin pilviveikon pöllineen postimme, kun pakettia ei alkanut kuulua. Onneksi hätä ei ole tämännäköinen. Tilasin siis osoitteesta CheapSmells.com pari purnukkaa ihanaa Escadaa. Kannattaa käydä aika ajoin kurkkimassa mitä tuolla on tarjouksessa. Taannoin parin päivän ajan oli Tigin jättshampoot ja -hoitsikat mielipuolisessa alennuksessa, mutta onneksi en tarvinnut hiustuotteita. ;) Tuolla on monesti alennuksessa myös hajuvesiä, hiustuotteita ja meikkejä, jos jotakuta kiinnostaa.
Suomessa kaikki on niin kallista. Kynsitarvikkeet maksaa mansikoita (oksettaa ajatuskin, että maksaisi uv-valouunista 200e), kosmetiikasta ja hajusteista puhumattakaan. Löysin CheapSmells-sivuston ehkä vuosi sitten ja olen vaan siirtänyt tilaamista kokoajan myöhemmäksi. Lopulta oli pakko klikkailla suurin suosikkini eli  Escadan Magnetism ostoskoriin. Ilman sitä elämä alkoi käydä tylsäksi, kun ei saanut tuoksua tarpeeksi hyvältä. Escada on ehdottomasti mun suosikkihajuvesimerkki, siitä ei pääse yli eikä ympäri.
Toinen suosikkini (merkin kesätuoksuista) on ollut Moon Sparkle. Oon jemmannut kyseistä pulloa  moooonta vuotta, vaikka sieltä hädintuskin tulee enää pihaustakaan. Ostin sen abiristeilyllä eli vuonna nakkikioski. Moon Sparklea ei ollut valitettavasti saatavilla enää hajuvetenä, joten oli tyydyttävä vartalovoiteeseen. Sekin käy oikein hyvin!
Viikko sitten kävin kurkkaamassa muistaakseni Kicksissä paljonkos tämä 50ml tuoksu siellä maksaakaan. Hinta pyöri jossain 60€ hujakoilla, mikä mielestäni on aivan järkyttävän paljon. Maksoin näistä molemmista tuotteista yhteensä 38€ ja postarit oli 4€ siihen päälle. Paketti saapui hyppysiini parin viikon odottelun jälkeen. Voittajafiilis! ;)
Lopuksi on pakko tunnustaa, että se mitä tähän kauniin väriseen rasiaan tulee, laitoin sen salaa hajuvesihyllyyn koristeeksi. Ei tuollaista raaski heittää pois!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voivoi, katalia nää tällaset postaukset kun tekee heti mieli alkaa tilaamaan kaikenlaista.. :D Saiskos sulta muuten toivoa jonkunlaista meikkipostausta?

Tellu kirjoitti...

Hehee, nää on kyl vähän hankalia ohittaa :D

Saisi toivoa, voisin yrittää ottaa tänään sen puuhasteltavaksi, kun ois hyvin aikaa ähertää kameran kanssa! =)

Tiia kirjoitti...

Tuo Escadan Magnetism on niin ihana tuoksu :)

Tellu kirjoitti...

Se on, en taida kyllästyä siihen ikinä =D