perjantai 25. marraskuuta 2011

Toivepostaus: Kaikki kynsitarvikkeeni

Eräs lukijamme toivoi minulta postausta, jossa esittelisin kaikki kynsitarvikkeeni. Tässä nämä taitavat aikalailla ollakin, uv-uunia, kynsiliimaa ja putsauslappuja lukuunottamatta. Mitään tavallisia kynsilakkoja en alkanut kuvailemaan, koska ne ovat kaikki erisävyisiä pinkkejä, eivätkä ehkä kovinkaan kiinnostavia. Kuvia on tarjolla tänään näin perjantai-illan ratoksi "ihan muutama". ;)

GEELIT:
Tuo avattu pinkki geeli on tosi hyvää! Täytyy tilailla muissakin väreissä <3
Primer ja pari päällyslakkapurkkia
 MUUT TARVIKKEET:
Putsarit
Puhdistusaine siveltimille, houkuttelevan näköinen purkki...
4 erilaista tippivaihtoehtoa. Käytän mieluiten noita läpinäkyviä
KORISTEET:
Hedelmäfimoja, mikrohelmiä ja timankeja
Violetin tyllin läpi olen vain töpötellyt akryylimaalia, mustaa käytin viimeisimmissä kynsissä
Atulat, pari hopeista timanttia pussissa ja muutamat erilaiset tarrat
Isot kukat ovat kivoja, mutta mielestäni kynsiin ihan liian kookkaita :(
Koristelulakkoja muutamassa värissä. Dependin hopeinen (lue:harmaa) lakka on ihan peestä, samoin kuin tuo toinen hopeinen
GLITTERIT:
Luulisi riittävän muutamiin kynsiin....
Keltaiset ja oranssit
Punaiset ja pinkit
Hopeiset ja valkoiset
Kultaiset
Tummansiniset ja turkoosit
Violetit
Vihreät
Tekisi mieli tilata jostakin vielä ruskeaa hienoa glitteriä sekä tuollaista isompaa hilettä. Samoin valkoista ja mustaa geeliä näin alkajaisiksi. Varastot ovat kasvaneet ihan kohtuullisiksi tässä vuoden kynsiharrastelun aikana. Kaikkia värejä (kuten vihreää, punaista, sinistä, kultaista..) ei tule edes käytettyä, mutta onhan se kiva olla niitäkin hypisteltävänä. Minkäs harakka itselleen mahtaa, kaikki kimaltava on ihanaa. ;D<3

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

teetkö toiminimellä jossakin noita kynsiä, vai puuhasteletko vain kotona itsellesi/kavereille?

Tellu kirjoitti...

99% teen ihan vain omaksi iloksi, tosi harvoin teen kellekään toiselle =)

Unknown kirjoitti...

aivan ihana tää sun blogi ihan pakko sanoo :)

♥ leave-world.blogspot.com

Tellu kirjoitti...

Kaksi meitä täällä kirjoittelee, minä hieman useammin. Kiitämme siis! =)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Mistä ostit UV-jutun ::D Tahtoisin itsekin alkaa kynsien kanssa näperöimään. Huutonetissä on jotain aloitussettejä, mitä luulet onko kuinka luotettavia?? :o

Tellu kirjoitti...

Heips! Ebaysta olen tilannut lähes kaikki tarvikkeeni.

Enpäs ole huuto.netin tarjontaan perehtynyt muuten kuin olen vain kauhistellut korkeita hintoja. Samaa tavaraa siellä näyttäisi olevan myynnissä kuin ebayssä, mutta hintaan on lisätty "pienet katteet" :D

Esim. tuon allaolevan linkin tarvikkeet saa todellisuudessa varmaan viidellä eurolla ebaysta, jossa myydään täysin samoja tuotteita...mulla on myös näitä samoja:

http://www.huuto.net/kohteet/uv-geeli-taydennyspakkaus-_-rakennekynsi-aloituspakkaus/198934257

Eivät nuo kyseiset geelit ole varmaan maailman laadukkaimpia, mutta omassa käytössä ne ovat olleet hinta-laatusuhteeltaan ok! Tokihan voi panostaa laadukkaampiin geeleihin, mutta en näe suurena ongelmana, jos joutuu tekemään/korjailemaan itse tekemiään kynsiä kerran pari kuussa. =)

Suosittelen ennemmin tosiaan ebaysta tilaamista, jos ei halua maksaa tuollaisia riistohintoja. Olen tehnyt suht selkokielisen ohjeen ebayn käyttöön. Kannattaa kokeilla paljon eri hakusanoja niin alkaa löytyä! =)

http://bananasaremamas.blogspot.com/2011/02/ebay-opas.html

Tellu kirjoitti...

Unohtui lisätä, että kysäise vaan vielä jos mieleen tulee jotain! =D

Anonyymi kirjoitti...

mistä olet tilannut nuo glitteri geelit? :)
Tilasin juuri tollaisen geelikynsi aloituspaketin joten olis kiva tietää mistä noita geelejä saa :D

Tellu kirjoitti...

Ebaysta ovat nekin, mutta ne ei ollut ihan sellaisia kuin ajattelin. Kuvassa ne tosiaan näyttää ihanan värisiltä, mutta levittäessä ne onkin kirkasta geeliä, johon on vain sekoitettu isoja hileitä ja värikästä glitteriä. Eli saman lopputuloksen saa sekoittamalla itse geelin haluamansa hileet :D

Mutta Sanna Tara Nailart- nettikauppa ja Mimax.fi myy jotain geelejä ainakin. Kummaltakin oon tilannut ihan yksiväristä geeliä ja se on ollut kyllä hyvää! <3

Brittney kirjoitti...

Kamalaa, anteeks ihan kamalasti jos koet mun ahdistelevan sua xD

Mun piti vain sellaista kysyä, että mitä mieltä olet noista ...sina vai lina puteleista? Kun iteltä löyty jostain peräkammarin nurkista base gel ja topcoat.

Nii ja toi Niko:kin löyty, oon kaikkee keräilly ebaysta ja nyt sit ihan pihalla et mihin tätä esim. käytetään :D

Ja siis ensin isketään base gel, kovetetaan, sit tähänkö väliin voi laittaa värillisiä geelejä? Sit isketään topcoatiako? Ja taas kovetetaan, sit laitetaan hileet sun muut härpäkkeet, annetaan kovettua ja siistitään? Kamalaa kun netissäkin oon pörräny ja silti ei oikein aukea. Pitäis olla joku selittämässä face to face :D

Kannattaako näitä ostaa? http://www.mimax.fi/geelituotteet-uvgeelit-c-32_62_118.html

Entäs näitä? http://www.mimax.fi/geelituotteet-varigeelit-c-32_62_132.html?page=1

Niin ja voinko laittaa siis vaikka tiit ja niihin päälle laittaa näitä geelijuttuja? :D Kamalaa olla ihan pihalla, ei oo edes ketään kaveria keneltä voisi kysellä vinkkejä, joudun tällein ärsyttävästi himokysymään kaikkea...

Brittney kirjoitti...

Oho toistin näemmä pari lausetta kahteen kertaa haha :D

Tellu kirjoitti...

Hahah, kynsiahdistelija vauhdissa ;) Autan mieluusti minkä osaan.

Netissä on aika vähän kunnollisia ohjeita ja oon erehdyksen ja onnistumisen avulla näitä hommia opetellut. Youtubesta löytyy toki hyviäkin opetusvideoita, jos jaksaa niitä sieltä etsiskellä.

Noh, vuoden mä noilla Sinan pilipali geeleillä jaksoin puuhastella ennenkuin tajusin, että ne on ihan perseestä :D Kynnet pysy jonku viikon ehkä siistinä, jonka jälkeen ne oli useimmiten aika kauheat. Sinan geeleistä olen hankkiutunut eroon, mutta Sinalla on hyvä toi Cleanser-neste, jolla pyyhitään kovetetun geelin päältä se tahmea pinta pois. Sinalta mulla on myös primer-neste, joka levitetään kynnelle ennen geelejä. Sen tarkoitus on kai poistaa kynneltä rasvaa yms paskaa, mikä heikentää geelien pysyvyyttä.

Virheestä viisastuneena hankin uudet geelit täältä: http://www.cesarsshop.fi/

Yks purkki maksaa jonku 30 €, mutta se on todella riittoisaa ja geeli ei ilmaannu juurikaan. Vähän hirvitti ostaa noin paljon arvokkaammat tarvikkeet, mutta se kannatti :)

Eli nää mulla on:

http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-sealing-geeli-p-812.html

http://www.cesarsshop.fi/cesars-secrets-millenium-geeli-p-811.html

Mulla ei oo käytössä virallista "pohjageeliä" vaan käyttelen mun noita kahta geeliä milloin mitenkin huvittaa. Tärkeää on siistiä kynneltä kuollut ihosolukko, rasvaisuus yms. Raaputtele kynsinauhoja vaikka jollain tikulla ja pyyhi sitten Cleanserilla. Mutta tekisin itse about näin:

1. kovetetun (base)geeli-kerroksen jälkeen voi tunkee värillistä geeliä, hilettä ja mitä nyt keksiikään. Jos laittaa hilettä, niin pitää laittaa kerros geeliä, ite pistän aika ohuesti. Sitten kovetetaan.

2. Tämän jälkeen päälle kerros geeliä lisää, kovetetaan ja putsataan kynnet tahmasta, viilataan tasaiseksi ja siistiksi.

3. Sitten jos kynsi näyttää siltä, että se on kestävä ja tarpeeksi paksu, voi laittaa topcoatin. Topcoat tulee siis ihan viimeisenä.Yleensä kovetan viimeistä kerrosta yhteensä 4min.

4. Jos kynsi on ihan lituska niin kynnen keskiosaan kannattaa yrittää (huom. YRITTÄÄ) laittaa geeliä paksummalti. Mun mielestä toi C-kaaren rakentaminen on ehkä maailman vaikeinta, eikä se aina onnistu :D Eli kun kynsi on keskeltä paksumpi kuin kärjestä, kynsi ei katkea/taitu kivuaalisti niin helposti kuin ohut ja litteä kynsi.

Noi Mimaxin värigeelit on ollut ihan ok, muistaakseni tilasin sieltä ainakin valkoisen. Mut ehkä ei kannata tilata noita halpoja rakennegeelejä, kun ne on varmaan aika samaa laatua kuin ebayn geelit.

En tiedä mitä tarkoittaa "tiit" mut veikkaan, että tipit? :D Kun teet kynnen tipin päälle, viilaa tippi karheaksi ennen geelin levittämistä. Jos tilaat tippejä ebaysta, tilaa sellasia ihan läpinäkyviä. Ne on best! Niitä ei tartte viilata kuin karheaksi. Sellasissa "natural" värisissä tipeissä on kauhea viilaaminen, kun se tipin reuna pitäisi saada viilaamalla häivytettyä omaan kynteen.

Toivottavasti oli ees vähän apua! Kysy toki lisää, jos tulee mieleen jotain juttuja :D

Brittney kirjoitti...

Oi kiitos! Tästä oli vaikka kuinka paljon apua. Tuolla "tiit" tarkoitin juurikin tippejä ::D

Sellaista vielä, eli pärjään myös ilman värigeelejä jos käytän hileitä? :)

Tellu kirjoitti...

No hyvä juttu! :D joo hileillä pärjää oikein hyvin, niitä on mun mielestä paljon helpompaa käyttää kuin värigeelejä. Hileet kantsii tilailla ebaysta! ;)<3

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sä oot ostanu ton sun primerin ja paljonko se makso ? ;)

Tellu kirjoitti...

Näyttäisi vähän ebay-kamalta, hinnasta ei muistikuvaa kun ei tuo purkki ole ollut käytössä piiitkiin aikoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

Mutta onko pakko käyttää primeriä ? Voisikko ettiä mulle jonku suositeltavan primerin jostain kaupasta ?? :DDja laittaa sen tänne :)