lauantai 12. maaliskuuta 2011

Jakku (pikkupoikien juhlatakki)

Kävin äsken hieman shoppailemassa, mutta aika surkealla menestyksellä. Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt tuhota joulukuussa lahjaksi saamaani H&M:n lahjakorttia, mutta en ole siinä tähänkään päivään mennessä onnistunut. Aika huolestuttavaa! KappAhlissa oli kaikista aletuotteista vielä -50% pois ja löysin sieltä edullisesti kivan jakun. Normaalia hintaa en katsonut, mutta maksoin tästä alennusten jälkeen 13€.

Ottamissani kuvissa näytin suurimmaksi osaksi ihan epäsopusuhtaiselta bodarilta takki päällä, mutta muutama kuva piti tänne nyt kuitenkin laittaa. Toivottavasti saatte otoksista jotain selvää, sillä tälltä näytöltä katseltuna takin tilalla on vain tuollainen iso musta möykky! Jooo ja noi kengät ei nyt oikein lähde tässä asussa! ;)
Tulen vähän jälkijunassa näiden vaateinnostusten kanssa, mutta eipä tuon niin väliä. Takin hihat ovat ihan normaalipituiset, mutta käärittynä ne näyttävät minusta kivemmalta kuin ihan suorana. Kaikki turhat krumeluurit on karsittu ja siksi takki onkin niin kiva. Etumuksessa on yksi nappi ja pari valetaskua, joiden suussa on kivannäköiset taitokset.
En ole vielä täysin selvittänyt, että mikä vaate näyttää tuon takin kanssa parhaimmalta.  Katselin H&M:ltä muutamaa ihan kivaa toppia, mitkä voisivat sopia tuonne alle varsin näppärästi. Kaipa tuo tiukempienkin paitojen kanssa menee, täytyy vissiin vähän ruveta sovittelemaan. Tuumasta toimeen! 8)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisitko tehdä taas joku kerta videopostauksia? koska ne on paaljon parempia,mitä nämä normipostaukset :)

Tellu kirjoitti...

Voin toki, kunhan ensin keksin mistä aiheesta sen väsään. 8)

Mikaela kirjoitti...

Mä just kattelin tota ylempää toppia H&M:n sivuilla ja mun on kyllä varmaan jossain vaiheessa pakko ostaa se itselleni :D Viime viikolla ainakaan Jyväskylän H&M:ssä ei ollut noita kuin raidallisina..

Tellu kirjoitti...

Mäkään en ole vielä sitä Jyväkylästä bongannut, eikä aina viitsisi tilata netistäkään. Täytyy vain sitkeästi odotella! :D