tiistai 1. maaliskuuta 2011

Vaaterumba

No nyt on kaappi vihdoin vaatetyhjennetty ja olo on hieman orpo. Tällä hetkellä eniten päänvaivaa tuottaa se, että mihin oikein tungen kaikki poistoon menevät kuteet. En haluaisi viedä niitä itsepalvelukirpparille, koska viimekerralla sieltä lähti aikamoinen määrä omille teilleen. Eikä täällä taida olla tiedossa mitään, missä voisi myydä niitä paikan päällä. Jos laittaisin ne Huuto.nettiin, pitäisi ne kuvata ja kaikkea. Hmmmmmm, vaikeaa!

Meillä on kaappitilaa vähän säälittävästi, kuten kuvasta näkyy. Käytössäni on kolme hyllyä (neljäs on kengille) ja hengariosasto, loput on armaan puolisoni aluetta. Makkarissa on myös iso lipasto, joka toki on myös täpötäynnä, eikä siitä siksi ole paljoa iloa. Tilanpuutteen vuoksi vaatteet tulee aina tungettua kaappiin, ja jo mielestäni sen vuoksi niitä on syytä hieman karsia. ;(
Henkilökohtainen avustaja varmisti, että hyllyt tulivat tyhjäksi.


:((
 
Hengariosasto sai jäädä entiselleen, sillä siellä roikkuu kaikki vähän siistimmät vaatteet, joita ei tee mieli mytistellä ruttuun. Mutta sieluani raastaa, kun hyllyt näyttävät niin kovin alastomilta. Onhan tässä kuitenkin se hyvä puoli, että nyt ovet ovat entistäkin avoimemmat uusia tulokkaita varten. ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistä vaan sinne huutonettiin! Sitten kun rahat kilahtaa tilille, niin on se niiden kaikkien kuvaamisien jnejne arvoista! :)

Eve kirjoitti...

Joo huutoon vaan, mää voin tulla ostelee :-D Näyttääpä kyllä paaaaljon tyhjemmälle, pitäs varmaan suunnitella samanlaista operaatiota täälläkin suunnassa.

Tellu kirjoitti...

Otin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin osan vaatteista sitä varten! 8)

Erica kirjoitti...

Ihana toi henkilökohtainen avustaja :D Voisin tulla lainaamaan sitä. Tosin se saattaa sitten jäädä sille tielle :P

Anonyymi kirjoitti...

kiva päästä huutelemaan näitä sun vaatteita ;-)