sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

O_O

Eilen istuttiin kaverien kanssa iltaa ja oli vallan rattoisaa!  Maailma parani jälleen huomattavasti. Baariin en taaskaan vastoin suunnitelmia selvinnyt, sillä oma sänky houkutti jälleen enemmän. <3 Mitäpä sinne nyt väkisin tunkemaankaan, jos ei hotsita. Ehkä ihan hyvä vaan, etten mennyt, koska näytin ihan joltain morsiamelta. :((
Tein äsken olon kohentamiseksi pientä purtavaa. Kasasin ohuiden patonkisiivujen päälle viipaleen vuohenjuustoa ja kirsikkatomaattia. Alkuperäinen ohje vaatisi vielä tilkan hunajaa, mutta sitä kaapista ei löytynyt. Ensikerralla sitten! En oikein löytänyt selvää aikaa kauanko vuohenjuustoa pitäisi pitää uunissa. Nuo oli jonkun 10min, mutta olisi niitä voinut vähän kauemmin siellä sulattaa. Hyviä olivat jokatapauksessa. 8)
Kai muistitte siirtää kelloja tunnin eteenpäin? Jopa kellojen siirroissa yleensä sekoileva iPhone oli päivittänyt itsensä kesäaikaan, propsit sille!

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ooo, miten kiva paita! ootpas nättinä :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana ihana ihana toi valkonen mekko!!! mistä?

Tellu kirjoitti...

Jonna: Kiitos! =) <3

Anonyymi: Se on Seppälän viimekesän mallistoa! :D

Helena kirjoitti...

Etkä näyttänyt yhtään liian morsiamelta, tosi nätiltä! Klassisen musta-valkovärityksen ystävänä minä ainaki ihastuin asuusi :)

Tellu kirjoitti...

helenn: Kiitos! :) Hyvin nuo kamppeet kyllä pelitti keskenään, mutta jotenkin vain sain morsianviboja siitä huolimatta! :D