torstai 10. maaliskuuta 2011

Lokkeilua

Viikot menee näin keväisin ihan liian nopeasti, enkä kerkeä tekemään yhtään niin paljon kuin pitäisi, argh! Tässä olen tunnin verran pyöritellyt kestävän kehityksen lopputehtävää....kunnes luovutin ja tulin kirjoittamaan tänne. Motivaatio hoi, missä olet??


Olipas muuten kivaa tiistaina, kun oli naistenpäivä. Sitä tuli vihdoin ehkä ensimmäistä kertaa varsinaisesti vietettyä. Illalla käytiin miehekkeen kanssa ulkona parilla, jonka jälkeen kierittiin Amarilloon syömään ja siemailemaan punkkua. Päivällä käytiin kaverin kanssa myös keskustassa metsästämässä Kirin poikia, jotka jakoivat jälleen kerran ruusuja ihanille naisille, mutta tällä kertaa olimme liian myöhässä. Yli 500 ruusua meni kuulemma tunnissa, yhyy :D

Tämä päivä on mennyt lähinnä ihmetellessä maailman menoa, toisin sanoen en ole saanut mitään järkevää aikaiseksi. No, ehkä joskus tarvitaan tällaisiakin päiviä.
Salilta lähtiessä sain  minimaalisen muropaketin mukaani. Nuo jogurttimurot on ihan sairaaaaaan hyviä, mutta niitä on noissa paketeissa aina ihan liian vähän, murrr!

Eilen roudasin kaverini luota tällaisen hillittömän kassillisen vaatteita. Suurin osa taitaa olla kerran käytettyjä ,ja seuraavaksi nämä olisivat päätyneet kirpparille. Ihan kuin vaatteita ei löytyisi tarpeeksi jo omasta takaa, vaan pitää lokkeilla kaverin kaapeilla. Ajattelinkin, että jos saan huomenna erään tentin ajoissa tehtyä, niin kiikutan omia vanhoja kuteitani kirpparille, jos sieltä sattuisi löytymään vapaita pöytiä tähän hätään.


Omin näistä osan ja loput lähtee huomenna palautukseen. Himoitsin tänä talvena pitkää valkoista toppatakkia, mutta ne olivat joko liian kalliita omalle budjetilleni tai liian kookkaita. Nyt sain vihdoin sellaisen, ensi talven pakkasia siis odotellessa ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuosta vaatekasasta oikein saa selvää sun ostoksista. Voisit pistää päällesi ja kuvata niin päästään arvostelemaan.

Rillu kirjoitti...

hmm että ihan arvostella haluatte....mä en tiedä halaunko mä sitä :DD

Anonyymi kirjoitti...

No ei me haluta olla ilkeitä, ollaan vaan uteliaita.

Rillu kirjoitti...

hyvä on ;D