lauantai 26. maaliskuuta 2011

Tuksu-kynnet

Kynsien askartelu on saatu jälleen päätökseen. Mulle tuli ihan ekana mieleen näistä prinsessakynsistä Tuksu. Pinkkiä, glitteriä ja timankeja, mitä muuta voi nainen toivoa :D Ai niin, Tuksu saapuu esiintymään Jyväskylään muistaakseni 2.4. ja voin kertoa, että meidät Rillun kanssa löytää eturivistä!  En tiedä kiinnostaako ketään nämä kuvat geelikynsien vaiheista, mutta laitan silti, koska näitä on kiva tehdä.
Pääsin tosiaan vihdoinkin testailemaan uutta glitteriä ja olen kyllä supertyytyväinen siihen! Kynsissä sitä on laitettu vain yksikerros, mutta kenties kahdella kerroksella sen väri olisi vieläkin kirkkaampi. Tosin silloin kynsistä saattaa tulla liian paksut, mutta sitähän ei kokeilematta tiedä. Eli ekassa kuvassa puhtaalle kynnelle on laitettu kauttaaltaan kerros geeliä, tupsuteltu glitteriä päälle ja käytetty uunissa.
Tilasin joskus muinoin pakkauksen missä on tuollaisia ihanan värisiä hilegeelejä, mutta ne osoittautuivat ihan typeriksi. Kynnelle levitettynä ne ovat vain värikkäitä hileitä, eivätkä värillistä geeliä. Keksin laittaa niissä olevia isoja hileitä noiden kynsitimanttien sijaan koristeeksi, koska noita timantteja on tosi ärsyttävää viilata pois. Nämä hileet ovat aivan ohuita, joten kynnen pintakin jää tasaiseksi.
Kaivelin hileitä purkista hammastikulla ja laitoin niitä kovettamattoman geelikerroksen päälle.  Kun hileet olivat kohdillaan tungin kynnen uuniin tuokioksi. Täytyy jatkaa harjoittelua näillä hileillä, ne on meinaan sen verran käteviä.
Testasin myös ekaa kertaa uutta päällyslakkaa, joka osoittautui myöskin huipputuotteeksi! Tämä levittyy paljon paremmin kuin aloituspakkauksessa tullut lakka, eikä kynnen pinta jää lainkaan karheaksi. Tilasin näitä kolme pulloa, joten luulisi riittävän hetkeksi! :D
 
 Kuvaa varten olisi voinut tietysti viilata kynsien kulmat vähän nätimmin, mutta ne eivät ole nyt pääasiassa. Aika imelät ovat, mutta mitäs te tyttäret tykkäätte?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanan tyttömäiset! :) minkä pituset sun omat kynnet muuten on?

Tellu kirjoitti...

Mun omat kynnet on aina olleet ihan nysät ja sitä ne on nytkin ;( Jos ne kasvaa vähänkin, niin ne lohkeilee ja katkeilee.

Kamilla kirjoitti...

Hienot!

Mulla oli just vähän aikaa sitten geelikynnet (tein ite) ja ne oli mulla tosi kauan, jotain 2kk. Meni hermot siinä loppuvaiheessa kun oma kynsi paisto sieltä tipin alta ja sitten joistain kynsistä oli lähtenyt jo tipit... Mutta nyt kun luin tän, niin tuli taas mieli laittaa geelikynnet uudestaan! :D

Tellu kirjoitti...

Kiitoksia! :) Juup, totta on ettei niitä kannata ottaa, jos ei aio huoltaa niitä uuteen loistoon.. Ne on nimittäin tosi karsean näköiset tuollaisina kuin niitä kuvailit :D

Brittney kirjoitti...

Hei sellaista ajattelin kysyä, että ootko ebaysta ostanut uunisi? Kun itelle tuli nyt sellanen valkonen mutta ei toimi :::(

Eikö sen pitäis lähteä päälle kun laittaa töpselin seinään ja kääntää vaan sitä timeria?

Tellu kirjoitti...

Juu ebaysta se on mullakin.

HMMMMM, onko siinä sellanen musta nappi jossa lukee "timer on" ja sen napin voi napsauttaa osoittamaan sitä? Toinen vaihtoehto sille napin napsautukselle on toi äärettömän merkki eli tollanen kyljellään oleva kahdeksikko :D Sit painaa vaan sitä 120" timer-nappia, niin uunin pitäs mennä päälle.

Toivottavasti tästä sai jotain selvää.. :P