keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Lohdutusta

Nyt on aika vähän ryhdistäytyä! Tein eilen pieniä lohtuostoksia pahimpaan ketutukseen, mutta ei ne kauaa auttaneet :D Pyörähdin koulun jälkeen H&M:llä etsimässä yhtä hametta, shortseja ja kivaa toppia, mutta eipä siellä tietenkään ollut niitä kuin väärän kokoisina, värisinä ja hädin tuskin senkään vertaa. Pistin siis töpinäksi ja laitoin seuraavat tuotteet tilaukseen:
Kävin myös kurkkaamassa Seppälässä olisiko siellä tullut lisää tuotteita aleen ja matkaan lähti nätti hiuspanta sekä MSCHICin poskipuna. Kaikki edellä mainitun merkin tuotteet näyttivät olevan alessa 5 eurolla, joten saatan käydä katsomassa valikoimaa vielä tarkemmin.Tokmannilta löysin ihania uusia keittiötekstiilejä, joista en jaksanut ottaa kuvaa. Löysin muunmuassa uutta pöytää varten uudet kankaiset tabletit, jotka nähdään siis  vielä myöhemmin.

Myös Ebaysta tilaamani glitterit suvaitsivat saapua viimeinkin. Purkit oli kuvittelemaani pienempiä, mutta värit sitäkin kivempia! Eiköhän yhdellä purkilla saa pari kertaa kynnet laitettua riippuen toki siitä, mitä aikoo tehtailla. Seuraavaksi voisin kehitellä jotakin kivaa tuosta turkoosista. Se voisi mätsätä hyvin hopean kanssa. Mikäli turkoosi-innostus pahenee kesää kohti, voisi sitäkin tilata kunnon säkin. Samoin kuin tuota korallinpunaista, joka on tässä kolmen purkin kuvassa etualalla. ;)

Nyt tää jatkais sormet savuten portfolion takomista. Alkaa loppusuora jo häämöttää, mutta lähdetietojen kanssa takkuaminen onkin yllättävän hankalaa puuhaa! Varsinkin, kun meille on annettu oikein kirjalliset ohjeet siitä, millaisessa muodossa teksti halutaan. Kivaa loppuviikkoa pupet!

10 kommenttia:

Henna kirjoitti...

lohtushoppailu... kuullostaa tutulta! :D

http://journey-towards-dreams.blogspot.com/

Tellu kirjoitti...

Haha, hetken se lohduttaa! ;D

Beauty Box kirjoitti...

Nuo kynsi glitterit on sitte niin ihania! Itsellänikin on mm. tuo turkoosi. Paljonko maksoi tilata Ebaysta? Itse kun olen aina ostanut kosmetologi päiviltä tai suoraan maahantuojalta nuo glitterit niin ei ole mitään hajua paljonko ne tuolla netissä suurinpiirtein maksavat? Muutamia euroja?

Tellu kirjoitti...

Jep, ja värejä tuntuu olevan ihan loputtomasti! Piti ihan varmistaa tarka hinta, noi kaikki maksoivat postikuluineen 2,24€! Että ei oo kallista lystiä :D Millaisia hintoja itse olet yleensä maksanut vastaavista?

Anonyymi kirjoitti...

Minkä nimiseltä myyjältä olet tilannut ebaysta?

Tellu kirjoitti...

Monilta eri myyjiltä, mutta tältä enimmäkseen, suosittelen:

http://shop.ebay.co.uk/maytheps-au/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A3133&rt=nc&_ipg=200&_trksid=p3911.c0.m14.l1514

Beauty Box kirjoitti...

Ostamani glitterit ovat maksaneet 2-3e ja joskus on ollut tarjouksia, että kun ostaa tietyn verran niin saa vähän alennusta. Mutta samaa hintaluokkaa näyttää olevan :)

Tellu kirjoitti...

Jeps, aikalailla. :)

E kirjoitti...

Tuo koralli glitteri näyttää ihanalle! Mulla on menossa pieni kynsikriisi, kun en tiedä mitä väriä näihin kynsiinsä haluaisi.No nyt mä haluan seuraavaksi sitä korallia:D ..Tänään just vaihdoin oranssista turkoosiin:P

Tellu kirjoitti...

Se on kyllä ihanan kesäinen! <3 mulla on vähän samat ongelmat täällä, haluisin kokeilla montaa uutta glitteriä, mut ei niitä kehtaa keskenään sekoittaa :D Tehdään joka sormi eriväriseksi? ;)