perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kevät tuli, puli puli

Ihanaaaaaaaa, kun tulee kevät! Pari päivää sitten oli niin ihanan aurinkoinen ja lämmin ilma, että oli pakko päästä pitkästä aikaa juoksulenkille. Samalla testailin uusia juoksukenkiäni, jotka äiti osti minulle Prismasta ruokaostosten ohessa. Yllättävän hyvin se juokseminen kulki, vaikka viime kerrasta on taas vierähtänyt tovi flunssailun takia. Tuli vaan aika hiki, kun ulkona oli kolme astetta plussaa.



Samalla ruokaostosreissulla sain myös piristystä kämppääni. Mukaan lähti traakkipuu ja anopinkieli. Tykkään kauheasti erilaisista viherkasveista mutta jostain kumman syystä onnistun aina kuihduttamaan ne tavalla tai toisella. Se siitä hortonomin urasta. Olen kuitenkin melko pätevä kaktusten kanssa.


Kävin pitkästä aikaa shoppailemassa. Henkkamaukalta löysinkin kaikki nämä, vaikka alunperin minun piti  vain palauttaa eräs hame ja ostaa uudet aurinkolasit. Kaiken hyvän lisäksi sain vielä 10 euron lahjakortin. Odottelenkin tässä nyt kärsimättömänä, milloin kesän bikinit tulevat myyntiin, kun niitä ei ole vielä tarpeeksi omasta takaa.

Tänään käytiin tyttösten kanssa pitkästä aikaa vähän kahvittelemassa ja parantamassa maailmaa. Päälle pääsikin uudet ostokset:

 Tänäänkin oli sen verran lämmin päivä, että trenssillä pärjäsi mainiosti, tuli jopa kuuma
Ruokakaupassa ollessani minulla oli taas eriskummallisia himon kohteita. Sen lisäksi, että ostin (jälleen kerran) kylmäsavulohta, tuli aivan järjetön tarve saada couscous-salaattia. Jep, en itsekään ymmärrä näitä mielihaluja. Ystäväni sanoi, että omaan varsin sivistyneet herkutteluhalut, kun himoitsen esim. suklaan sijaan kylmäsavulohta. Se johtuu ihan siitä, että kotona minulla on yleensä aina kauheat suklaavarastot ja sitä tulee muutenkin vedettyä päivittäin, joten erillisiä himoja ei edes pääse syntymään, koska se kuuluu jokapäiväiseen ruokavalioon :') Olen riippuvainen, yhyy.


Täysjyväcouscousta, rucolaa, tomaattia, kurkkua, fetaa ja sitruunaa. Näistä syntyy meitsin lempparisalaatti. Tähän olisi pitänyt vielä saada paahdettuja pinjansiemeniä, mutta niiden tyyriin hintansa vuoksi ne jäivät kaupan hyllylle odottelemaan varakkaampia aikoja.

Naminam. Tähän päälle vielä puristettua sitruunamehua, niin kyllä tulee hyvää!
Nyt voinkin hyvillä mielin jatkaa laiskottelua, sillä sain äsken palautettua liikunta&ravitsemus -kurssille tekemäni powerpoint shown. Juuri sopivasti eli puoli tuntia ennen palautuslaatikon sulkeutumista, joka tapahtuu klo 24.00. On se hienoa, kun pitää jättää nämä tehtävät aina viime tippaan, vaikka lomallakin olisi ollut aikaa tehdä niitä vaikka millä mitalla.

Pitäisi varmaan kohta mennä nukkumaan, sillä huomenna on tiedossa piiiiiitkä päivä. Aamupäivällä mennään äiteen kanssa vähän humputtelemaan ja sitten jonnekin syömään, aika luksusta! Illasta olisi tiedossa kahden kaverin synttäreiden juhlintaa ja lisää herkuttelua illan isännän tuntien.

Hejdå!

3 kommenttia:

Jenniemi kirjoitti...

Toi anopinkieli on just hyvä kasvi meille tumpeloille. Omiani en oo vielä saanu tapettua :D Riittää kastelu toooosi harvoin, saa olla siis suurimman osan ajasta ihan kuivana. Ja muutenkin pitäis olla aika sitkee kasvi vaihtelevissakin olosuhteissa (niinkun valonsuhteen jne)...

Anonyymi kirjoitti...

Nätti toi raitamekko. Onko siinä musta kaulus vai onks se joku erillinen kauluri?

Rillu kirjoitti...

Jenniemi: huhhuh, saa nähä kauan se kestää mun hellässä hoivassa :D toivotaan parasta ;p

Anonyymi: kiiitos! ei ole kaulusta, se on erillinen huivi :)