keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Why so serious?

Kevät on kyllä sekoittanut pääni, auta armias. Innostuin kokeilemaan äsken kesävaatteita ja päivästä toiseen himoitsen nettikauppojen antia. Pieni ikuisuus sitten tilaamani valmistujaismekko odottelee yhä kaapissa olkainten lyhennystä, mutta on tässä onneksi 2,5 kuukautta aikaa ennen tuota H-hetkeä! Jännää. Kauppoihin on alkanut tupsahdella pikkuhiljaa mekkoja kevään juhliin. Tiedän lankeavani ja hankkivani vielä uuden mekon, mutta yritän vastustella kiusausta viimeiseen asti. Tykkään tämän mekon mallista, väristä ja kaikesta, mutta tälläinen on naisen mieli. Olen myös suunnitellut aika pitkälle kampauksen, jonka käyn teettämässä juhlahumuja varten.  ;) 

Minkäslaisia valmistujaismekkosuunnitelmia teillä lukijoilla on?
Tämän päälle tulee luultavasti puhvihihainen musta tosi lyhyt jakku, jota en vielä jaksanut kuvata.
Hipelöin ihan innoissani jo bikinilaatikon asukkeja. Kielsin itseäni hankkimasta myös  yhtään enempää uusia bikineitä, sillä vanhat ovat aivan hyvässä kuosissa ja kivan näköisiäkin. Löytyy valkoista, mustaa ja pinkkiä. Seepraa leopardia ja pilkullista. Kaikki olennaiset siis.
Joka talvi käyn kamppailua talvitakkien kanssa, sillä harvemmin tunnen oloani kotoisaksi niissä. Suurimman osan talvesta olen kipittänyt valkoisessa Michelin-ukkoa muistuttavassa toppatakissa, mutta näin ilmojen lämmetessä olen siirtynyt loppusyksystä ostamaani Vilan pilkulliseen "villakangastakkiin", joka ei kovilla pakkasilla lämmitä nimeksikään. Suurin osa kevät- ja kesätakeista on varastoituna toisaalla, mutta löysin kuitenkin kaksi suosikkiani! 

Takki ei oikein pääse tässä oikeuksiinsa, se ei ole noin ruma ja kiiltävä oikeasti :D
 Tämä H&M:n tekonahkainen lyhyt takki oli kyllä ihan nappiostos. En edes tiedä miksi epäiröin tämän ostamista. Hintaakin tällä taisi olla hikiset 15€, että eipä yhtään paha takista, joka on kovassa käytössä!
Joo tämäkin näyttää ihan jätesäkistä tehdyltä :D
Tämä Ginan satiininen pusakka on ostettu varmaan hyvinkin jo 3 vuotta sitten. Saman tyylisiä näytti olevan kyllä nytkin myynnissä samassa liikkeessä. Tykkään erityisesti satiinisesta materiaalista ja rypytyksistä. <3 

9 kommenttia:

idamadde kirjoitti...

ihania kuvia! :) käy kattoo kans http://www.labelsorloveidamadde.blogspot.com/ ;)

jenni. kirjoitti...

mistä toi valkoinen pitsipaita on? ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana mekko ja tositosi ihana toi eka takki, itellä melkee samanlainen ;D

Tellu kirjoitti...

idamadde: Kiitos, käyn kurkkaa! ;)

pikku myy: Kiitos :) Tilasin sen ebaysta.

Candyfloss: Uuu, nyt vaan odotellaan, että sitä pääsee käyttämään! ;)

Alexandra kirjoitti...

Ihana takki! :D

Anonyymi kirjoitti...

miksikä valmistut?:)

Anonyymi kirjoitti...

ihana ekan kuvan mekko! c: tosi kesäinen, ja mukavaa materiaalia. itekin ostin jo hyvissä ajoin ylioppilasjuhliini mekon, valkoisen tosin!

http://rosigluftslott.blogspot.com

Eve kirjoitti...

Haha jätesäkistä tehdyltä :-D Mullakin on sit samanlainen jätesäkki.

...Toi sun mahdollinen valmistujaismekkos on kyllä niin nätin näkönen :-)

ps. Kiitti kun kaivoit noi bikinis esille, nyt nimittäin tekis mieli mennä tsekkaa omien biksujen tilanne, ne on kyllä mulle sellanen heikkous 8)

Tellu kirjoitti...

♥-Qamarel-♥: Hihii! =D

Anonyymi: Tekstiilialan artesaaniksi. :)

ainosi: Hauskaa on, että maksoin tosta kai jonku 10€ :DD Juhlia ja juhlavaatteita on hauska suunnitella hyvissä ajoin! Mun YO-juhlien teemana oli pinkki, joten ehkä tällä kertaa jotain muuta.. O:)

Venla: Jeijee, on kyl kiva takki jätesäkkisäväreistä huolimatta! ;) Hehheeee, seuraava askel on ruveta kokeilemaan niitä bikinejä niiden hypistelyn sijaan. :D