maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kirppistelyä

Huomenta! Viikonlopun jäljiltä rytmi taitaa olla hieman sekasin, nimittäin heräsin tuossa klo 13.00 vapaapäivän kunniaksi. Kello oli soimassa jo aamu kahdeksalta mutta olen ilmeisesti läväyttänyt sen onnellisesti kiinni. No ei se mitään.
Jeejee kynnet ovat kasvaneet sen verran, että innostuin taas lakkailemaan niitä
Lauantaina tuli pyörittyä Kuokkalassa. Alunperin lähdettiin juhlimaan eräitä synttäreitä armaan mieheni kanssa, mutta hänen lähtiesäään töihin loppuillasta, menin viihdyttämään Tellua. Vanhat eivät kuitenkaan jaksaneet loppuun asti.

Sain kuin sainkin viime perjantaina varattua pöydän Centrum-kirppikseltä. Sain myös viikonlopun aikana hinnoiteltua ison kassillisen tavaraa. Viedään tänään kahden muun kaverin kanssa sinne jo ensimmäiset jutut myyntiin. Tulkaa ja ostakaa pöytä tyhjäksi, kiiiiitos! Pöydän numero on 7 ;)
Jottei oma kaappini kuitenkaan tyhjentyisi liiaksi, hamstrasin kaverini "vanhoja" vaatteita. Tässä  kuvassa on muun muassa päällä viime viikolla hänen luotaan noudetut H&M takki sekä Veromodan ylisöpö pipo.
Nyt jatkan kahvini juontia ja saatan vielä tonkia vaatekaappia, jos sieltä löytyisi jotain myyntikelpoista. Tschüss!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos en aivan väärin muista, niin Jyväskylän tyttöjä taisitte olla? Käykääpäs katsastamassa jos 50 euron lahjakortti kappahliin kiinnostaa

http://moumou.indiedays.com/2011/03/14/kierrata-kappahl-liikkeissa/

;)

Rillu kirjoitti...

Jyväskylän tyttöjähän me;) kiitos vinkkauksesta!