tiistai 8. maaliskuuta 2011

Mikä on naisen paikka?

Rairaiii, hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille ja naisenmielisille vielä kun on päivää jäljellä! Tähän alkukevennykseksi on ihan pakko laittaa kuva, jonka Rillu minulle tänään esitteli. Tunnen oloni erittäin typeräksi, sillä myhäilen tuolle täällä parhaillaan itsekseni ja kissa katsoo minua kuin riivattua. Nauttikaa:
Olen hajoillut täällä eilisestä alkaem kahdestaan kissan kanssa, kun ukko huitelee taas ties missä toisella puolella Suomea. Kissa alkaa koetella mun hermoja, sillä se on tykästynyt pissimään vähän mihin sattuu. Onneksi kuitenkin vain vessassa. Lattialle unohtuneet housut saivat pissat päällensä, sekä sellaisessa kärryssä alimmalla hyllyllä olleet lehdet lainehtivat pissasta. Kun olin saanut tämän kaiken siivottua, oli ihan kakkalaatikon viereen ilmestynyt raikkaan keltainen lätäkkö. Vessanmattoa en enää lattialle laita, vaikka miten haluaisin. Kissa taisi voittaa, minä hävisin ja menetin hermoni toivottavasti en viimeistä kertaa. Minkäpä minä tuolle pissipussille mahdan. 
Sain  punaisia tulppaaneja <3
Tänään mulla piti olla sellainen epäopiskelupäivä ja piti mennä kaupungin kirjastoon, mutta se vähän jäi. Koko päivä on mennyt lorvaillessa ja mitään opiskelun kannalta olennaista en ole saanut aikaan. No okei, toi isukki kasan tarvitsemiani kirjoja kotoa, mutta en ole avannut niitä vielä. Taidan säästää sen ilon huomiselle koulupäivälle.
 Kävin iltapäivästä Marjin kanssa shoppailemassa, tein jopa pieniä löytöjäkin, en tosin vaatteiden saralla, koska niissä ei edelleenkään ole mitään löydettävää.
Olin katsellut näitä Biancon farkkuavokkaita jo netissä ja kaupassakin, mutta vasta tänään sain aikaiseksi sovitella niitä. Olihan ne ihan kivat ja silleen, mutta 60e ihan kivoista tuntui aika paljolta. En keksinyt edes minkä kanssa olisin noita pitänyt. Mielikuvitukseni on kai vähän suppea. Sen sijaan Seppälässä oli näin naistenpäivän kunniaksi -10% ale kaikista tuotteista, joten bongasin kivat nudet korkkarit ja alen jälkeen niille jäi noin 26e.  Alan edistyä, sillä kuten varmasti huomaatte, nämä eivät ole mustat!
Lisäksi Hairstoressa oli kivat alet ja sieltä lähti mukaan jättikokoinen hiuslakka, mutta se nyt ei ketään kiinnosta. Suurimmasta osasta tuotteita sai -50% alennuksen ja havittelin Osiksen Dust it-hiuspuuteria, mutta sinnehän se jäi. Hairstoressa sillä minimaalisen pienellä putelilla oli hintaa jäätävät 23e. Netistä tätä saa kyllä paljon halvemmalla, mutta ajattelinkin kysyä kaikilta teiltä kenties paremmin tietäviltä, että käykö tuo myös tummaan tukkaan vai näyttääkö se ihan hilseeltä? :D

Huusin tänään ebaysta itselleni kivan Guessin kaulakorun. Enpä tiedä mitä lie krääsää tuo on, mutta kivalta se ainakin näyttää. Se on pääasia! <3
Olen vieläkin puuduksissa äskeisestä tunnin mittaisesta juorulenkistä, mutta raitis ilma teki varsin hyvää ja kohta luulisi nukuttavankin! Nyt täytyy kiiruhtaa suihkuun, että selviän ajoissa sänkyyn ja saan persaukseni aamulla ylös siinä 05:40.

7 kommenttia:

IIIIIIIIIIIDA kirjoitti...

oon käyttäny nyt muutaman viikon osiksen dust it- hiuspuuteria eikä se näy hiuksista :D se menee niin miljoonasosakiteiksi ettei se käyttäydy värjäävästi. Mutta suosittelen myös four reasonsin hiuspuuteria, sitä saa ainakin täällä prismoistakin ja maksaa vain vaivaiset 5,90 e ;) tykkään myös sen suihkutettavasta purnukasta, paljon käytännöllisempi kuin osiksen.

IIIIIIIIIIIIIIIIIDA kirjoitti...

jatkan myös kommentoimalla kissasta, se protestoi nyt jotain kusemalla muualle kuin laatikkoon, meiän nööpillä oli tapana tehdä noin ennen leikkausta kun se ei tykännyt ilmeisesti kissojen yhteisestä hiekkalaatikosta vaan halusi oman, sen jälkeen loppui kun ostettiin toinen taloon <3 että mietihän siinä sitten mistä aiheesta neiti vilmuskalla kiikastaa! :(

Tiina kirjoitti...

Nuo nudet korkkarit on aivan ihanat. Tekis mieli ittekin mennä ostaa, mutta näyttää aika matalilta nuo korot. Btw paljonko tuli hintaa kaulakorulle?

Eve kirjoitti...

Noi on kyllä niin melkeen identtiset niiden Biancon peeptoe-korkkareiden kanssa :-) Mutta on kyllä niiiin kivatkin :-D Ja kiva Guessin koru, ei ihan sellanen mikä on jokaisella ;-)

Tellu kirjoitti...

IIIIIIIDA: Luin jonkun arvostelun tosta suihkutettavasta hiuspuuterista, että se vaikutti enemmän kuivashampoolta pölöpölö, mutta hintansa puolesta voisin sitä kyllä koittaa! Vilman mieli on tuntematon, ehkä sillä on ollut tylsää tai se haluaa jännitystä elämäänsä ruikkimalla mihin sattuu :D

Tiina: Eikös! <3 Kävin oikein mittaamassa, niissä on korkoa 10cm vaikka ne näyttää (ja tuntuu) matalemmilta! Postareineen koru kustansi aikalailla tasan 20€. :)

Venla: Jep, kenkien yhdennäköisyys on ilmeinen, mutta hinta on onneksi vähän eriluokkaa :D

Anonyymi kirjoitti...

:D Marji saa kaikki osteleen guessiä. Tilasin ite lähes samanlaisen ebaystä. t. Hanna

Tellu kirjoitti...

HAHA, Marji on kyllä oikea paholainen, syytetään sitä tästä kaikesta! :D