keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kuka Mitä Häh?!

Sain Annelta tämän Kuka? Mitä? Missä? Millä? Milloin? -haasteen. Joten kiitos siitä, ja tehköön ken haluaa, eli en itse nyt haasta ketään ;)

KUKA?
Kestohymyilevä 21-vuotias, viimeistä vuotta käyvä AMK-opiskelija. Harvinaisen sarkastinen, suorapuheinen ja kieroutuneen huumorintajun omaava tsirpula. Alun perin landepaukku, joka on viime vuosina kaupunkilaistunut jyväskyläläiseksi. Haasteita ja spontaaniutta rakastava wannabe perfektionisti. Tyttöystävä, pikkusisko, isin ja äidin pikku prinsessa.


MITÄ?
Jokapäiväistä elämää. Tekemisiä, menemisiä, onnistumisia, elämän pieniä iloja ja suruja, ei todellakaan mitään ällöttävää yltiöpositiivisuutta, hyi! :D Ostoksia, kynsiä, meikkejä ja kaikkia muita yhtä fiksuja tyttöjuttuja.


MISSÄ?
Suomessa, tarkemmin Jyväskylän keskustassa. Somassa 35-neliöisessä kerrostalokaksiossa. Kova halu kuitenkin Etelä-Suomeen tai ulkomaille, mieluiten Saksaan pidemmäksi aikaa.


MILLÄ?
Mustalla ja 17 tuumaisella kolmen vuoden ikäisellä ylppärilahjaksi saadulla Acerin läppärillä. Ennen vuodatuksessa, nykyään Bloggerissa.


MILLOIN?
Milloin vaan, nyt ja aina. Kolmen vuoden jälkeen blogi on vieläkin pystyssä, joten todennäköisesti ikuisesti ;) Mieluiten joka päivä mutta välillä harvemmin, koska meilläkin on elämä. Useimmiten aamutuimaan tai yön pikkutunneilla pienen väsymyksen saattelemana.


Hyvää keskiviikkoa kaikille! ;)

3 kommenttia:

Jansku kirjoitti...

Moikka!
mun blogista löytyy teille pieni tunnustus ja haaste. Olkaapa hyvät :)

http://castle-inthesku.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tyynyliina!

Rillu kirjoitti...

Eikös olekin! Sain nuo Disneyn prinsessalakanat joululahjaksi! ;D