perjantai 1. huhtikuuta 2011

D:

Käväisin tänään koulussa naputtelemassa pari kappaletta tekstiä, makselemassa materiaalilaskuja ynnä muuta mielenkiintoista. Olisin jäänyt mieluummin aamulla nukkumaan, mutta piti raahautua terkkarillekin. Nyt tuntuu, että kello olisi vähintään neljä. Aika nihkeä tunne. Illaksi voisi yrittää kehitellä jotain menoa, ettei mene liian apaattiseksi. Huomenna on muuten se Tuksun keikka täällä Jyväskylässä :D Näin jo kauheaa painajaista, että en kerennyt ostamaan lippuja sinne! Ennakkoliput tuli missattua täysin, kun ajattelin ettei niitä tarvitse heti aamusta mennä ostamaan. Kuka nyt Tuksua haluaa katsoa? Niinpä niin.  ;)
Oli pakko paistaa pari siivua pekonia <3
Painoin eilen koulussa kasan kankaita, joista ajattelin ommella uudet tyynynpäälliset kunhan joskus kerkeän. Mustavalkoisten kankaiden kuva on löydetty jostakin vanhasta lehdestä ja valotettu seulaan. Tämä ei tosin ole itse tekemäni vaan lainasin luokkakaverin seulaa. Kukkaset sen sijaan ovat kätösteni aikaansaannosta.

Sitten me Vilman kanssa leikittiin piilosta. Etsijän rooli jäi valitettavasti minulle, kun en mahtunut kaappiin piiloon. ;( Karvainen poikaystävä havittelee kisulle kaveria, mutta en tiedä kestäisinkö kahta kattia. Vilmalla olisi varmasti mukavempaa, kun ei tarvitsisi olla niin paljon yksin kotosalla vaan saisi puuhastella toisen kisun kanssa.


Jutunjuuret on nyt hukassa. Vähiin käy ennen kuin loppuu! Hyviä viikonloppuja kaikille ja muistakaa jekuttaa vielä tänään, kun on siihen lupa. ;)

2 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

omgomg mä muistin että tuksun keikka ois ollu tänään :D

Tellu kirjoitti...

Ei toki! :D