torstai 28. huhtikuuta 2011

Amazing

Hula! Jeejee huomenna on vielä matikan tentti ja sitten pääsen ehkä vapunviettoon. Oikeasti lauantaina pitää olla skarppina, sillä osallistutaan Amazing race Jyväskylään. Onkos kukaan lukijoista osallistumassa kyseiseen tapahtumaan?

Tarkoituksenahan on siis kiertää neljän hengen joukkueissa Jyväskylää kinkkisten vihjeiden perusteella, ja rasteilla suoritetaan erilaisia tehtäviä. Meidän joukkue pukeutuu gangstereiksi ja olenkin yrittänyt kaivella kaapistani sopivia kuteita.
Asuun kuuluu mustat housut, liivi, hattu ja valkoinen kauluspaita. Krakan löysin tänään Fidan kirpparilta eurolla.... en vaan tiedä miten se pitäisi fiksusti asetella tuon liivin kanssa? En malta odottaa lauantaita, eikä haittaa vaikka taivaalta sataisi pieniä miehiä, nehän on oikeastaan vain plussaa.

Korkkasin eilen vihdoin jättimäisen pääsiäismunani (meinasin kirjoittaa, että vappupallon) vähän myöhässä. Ja joo, olen melkein myös kerennyt jo syömään sen. *omnomnom*


Sitten ajattelin esitellä vähän huikeita ostoksiani, joita löysin Vaasasta:
Ihanat söpöt korallinpunaiset kengät. Nämä oli jostain pienestä kenkäkaupasta ja olivat puoleen hintaan 20 euroa.
Ahoy sailor
Henkkamaukalta siniraidallinen hame, maksoi 4,95 euroa. No olisihan näitä ollut Jyväskylässäkin tarjolla mutta oli hienoa nyt ostaa se Vaasasta asti. Mulla on tällä hetkellä joku hirveä raitafetissi meneillään, eikä loppua sille näy. Tai oikeastaan ehkä joku seilorifetissi?

Huomatkaa myös paksu vyö, jonka löysin vaatekaappini kätköistä. Merkiltään se on Mexxin ja oikeastaan tuo on äidin vanha. Sori äiti, pöllin sulta taas hienon vyön 0:)
Tuitui, nyt menen jatkamaan matikan tenttiin kertaamista. Morse!

11 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Niin ihana tukka :)

jemina kirjoitti...

Kuinka pitkä sä oot? :)

Rillu kirjoitti...

Tiia: voi kiitos! :)

jemina: ruhtinaalliset 160 cm ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis asu! Ja kiva vyö, aika leveä, mutta tosi hyvän näköinen. Mistä noita saa?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: täänks ;) vyö on tosiaan Mexxin ja se on äidin vanha, joten epäilen ettei saa enää

Anonyymi kirjoitti...

Hep! Kolmatta kertaa huomenna ARJ:ssä. Hienoa että (tekin) panostatte pukeutumiseen, haalarit on niin tylsiä kisa-asuiksi. Mieluummin sitä juoksee trikoissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toi vyö on kai aika vanha jos se on sun äidin nuoruudenaikainen vyö. Eli kuinka vanha?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: jeee! onko teidän joukkueella joku teema? ;) oon kanssa samaa mieltä, että haalarit ois tohon hommaan liian tylsät....muuten ne on kyllä hyvät rymyämiseen :D

Anonyymi: nyt en osaa kyllä yhtään sanoa tuosta vyön iästä. Äiti veikkaili, että tuo ois jotain yli 20 vuotta vanha....

Kuinka vanha vaatemerkki Mexx mahtaa olla? :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei oikeesti, nyt mäkin nyt vasta huomasin tuon vyön. Aika makee. Näin kuvan, mutta en tajunnut että tuo on vyö. Kyllähän nyt on leveät vyöt muotia joten uskon että noita jostakin saa.
Sini

Rillu kirjoitti...

Sini: se on! kyllähän noita leveitä vöitä vieläkin on kaupoissa, mut rupesin miettimään etten kyllä varmaan noin leveetä vyötä ole missään nähny :D

Anonyymi kirjoitti...

Heh heh. Nyt kaikki kaivamaan äitien vaatekaappeja!! Siellä voi olla aarreaitta.
Sini