perjantai 22. huhtikuuta 2011

Swet

Tänään on tarjolla postausta melkoisen sekametelisopan muodossa. Käyn vielä vähän hitaasti eilisten mielen tyhjentävien tanssiliikkeiden vuoksi, joten keskitytään enemmän kuviin kuin kauniisiin sanoihin. ;) Eilen päädyimme BRA:han aiheuttamaan sekasortoa ja painajaisia kanssajuhlijoille. Haluan myös lähettää terkkusia eräälle viehkeälle neidolle, joka tuli minua moikkaamaan, tuitui! Olisin voinut lähteä tänäänkin viipottamaan johonkin, mutta menen huomenna heti kymmeneen töihin, joten ei kehtaa.
Pääsiäisen kunniaksi piti laittaa munabileet pystyyn, mutta en muistanut ostaa suklaamunia. No, ehkä huomenna kerkeän hamstraamaan säkillisen munia pahimpaan kolotukseen. Korjasin eilen ystäväisen pari kynttä uuteen loistoon ja sain palkaksi suklaata, kuten toivoin. Lisäksi hän yllätti minut valtaisalla pinkillä munakynttilällä. :D
<3!!
Ostin muutamat ruukkukrysanteemit partsille. Näistä olisi kiva tehdä istutus isoon rukkuun, mutta ei makeaa mahan täydeltä. Eipä vissii! ;)
Kanatortillat tekivät myös kauppansa.
Sain vihdoinkin superhaastavan neulomishankkeeni valmiiksi. Eihän tuota hinkatessa mennytkään kuin yli viikko, terveisin tekstiilialan artesaani. Neulominen on kyllä sellainen homma, joka ei meikulta luonnistu kovinkaan laadukkaasti. Osaan nimittäin tehdä vain aina-oikein-silmukoita, joita nyt käytin tähän renkulahuiviin. Täytyy kuitenkin mainita, että olen kaikesta huolimatta neulonut joskus villasukat ja lapaset koulussa. :D Yksinkertaisesta tekniikasta huolimatta huivi näyttää mukavan keveältä ja tykkään sen pinnasta! Lankana käytin ihanaa korallinpunaista 100% puuvillalankaa, joka on mukavan pehmeää. Ajattelin hommata samaa lankaa lisää jossakin muussa värissä ja näpertää toisen huivin, kun menin ostamaan jotkut kalliit bambupuikotkin, joita Vilma-kissa yritti jo järsiä.
Alkoihan tätä tekstiä syntyä toisinkuin uhosin. Nyt päästäänkin sitten GHD:n pariin! Yritin epätoivoisesti tehdä sillä kiharoita, mutta en oikein ole vielä tajunnut oikeaa tekniikkaa miten kääntää rautaa. Otin pari havainnollistavaa kuvaa, joista näkee millaisia sojottavia suttuja sain aikaan. :D Ehkä asiaan vaikuttaa myös se, että hiukset oli aika täynnä kaikkia muotoilutuotteita ja ne tätä menoa kärventyvät kivasti. Ensikerralla puhtaaseen tukkaan siis. Täytyy ruveta katselee Youtubesta vähän aiheeseen liittyviä videoita. Kommentoikaahan mulle jotain hyviä vinkkejä kiharoiden tekoon!

6 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

Multakin luonnistu kiharoiden teko vasta toisella kerralla ja youtube videon avustuksella :p hiuksista tulee kivan kökkäreiset eikä rauta liu'u samalla tavalla jos on mönjiä päässä. hihihi <3 mut sulle sopii kikkurat

Tellu kirjoitti...

Joo ei tää heti alkuunsa oikein lähtenyt, mutta oli pakko pestä tukka ja kokeilla uudelleen :D Sain toiselle puolelle päätä oikein kivat kiharat, mutta toisen puolen hiukset ei halunneet kihartua niin hyvin :p toivo elää!

Anonyymi kirjoitti...

oi ihanaa terkkuja! (: mut hyvä et ainaki näköjää sait mun puheesta selvää kun tuli oltua aika humalassa :D

Tellu kirjoitti...

Puheesi oli oikein selkeää, enemmän oon huolissani mun ilmeestä ;)

Anonyymi kirjoitti...

haha, sori jos säikytin! (:

Tellu kirjoitti...

hahhaa, höpsis! :D