perjantai 29. huhtikuuta 2011

Ota tuote paketista, leiki hetki onnellista

Uuulalaa! Nyt on luvassa lähinnä vain viimeaikaisten ostosten esittelyä, koska kohta täytyy jatkaa ankaraa vappusiivousta, että tänne kehtaa päästää vieraita ulko-ovea pidemmälle. Juuri sopivasti ennen vappua saapui sähkögrilli, jota on jo testattu pariin otteeseen. Hyvin pelittää! Vappumenu koostuu erilaisista salaateista, lihoista ja kasviksista. Teen koko porukalle ainakin vihreää salaattia ja jos oikein villiksi ryhdyn niin perunasalaattia. Netistä löytyi nimittäin aika kivoja ohjeita perunasalaattia varten. Lisäksi teen tietenkin kinkkupiirakkaa, koska se tekee aina kauppansa. Pekoniin käärityt tuorejuustolla täytetyt herkkusienetkin voisivat olla aika kova sana!
Ja VIHDOIN! Uusi ruokapöytä tuoleineen saapui yli kuukauden odottelun jälkeen. Voin kertoa, että mieleni lepää, kun sain keploteltua vanhan karsean värisen pöydän pois päiväjärjestyksestä. Tämä on aavistuksen verran pienempi kuin se vanha, mutta kyllä tässä kaksi ihmistä mahtuu sulassa sovussa syömään. Mikä tärkeintä, pöytä on tummanruskea eikä mikään ihmeellinen punaruskea mörökölli. Olen hipelöinyt ihan lumoissani myös noita penkkejä, aaah. Toivon todella hartaasti etteivät kisukit keksi raastaa tuolien selkänojia pikku kynsillään. Niitä kun ei ihan tuosta vaan korjata.
Ylemmässä kuvassa on nähtävillä eräs puinen hirvitys, joka oli vähän aikaa sitten avainkaappi, joka ei onneksi ollut seinässä kiinni. Ajattelin maalata laatikon valkoisella ja kirjoittaa siihen mustalla maalilla "candles" tai jotakin yhtä omaperäistä. Kunhan nyt saisi hankittua ensin ne maalit.
 Kicksistä ostin uusia kynsiviiloja ja Dependin kynsienkoristelua varten mustaa ja valkoista lakkaa, joissa on ihan ohuen ohut sivellin. En tajua miksen ole hankkinut näitä lakkoja aikaisemmin, ne ovat kuitenkin sen verran käteviä. Täytyy vain vähän harjoitella vasemmalla kädellä siveltimen käyttöä, sillä näitä testaillessa käsi tärisi ihan kiitettävästi. Lisäksi löysin kissoille uuden ylihienon Hattivatti-alustan ruokakuppien alle. :D
Tein kynsille pikaisen huollon, koska en jaksanut ruveta tekemään niitä alusta alkaen. Viilasin vain päällimmäisen kerroksen geeliä pois, tein uusilla lakoilla kuvioita ja lisäsin kynsiin timangit ja laitoin vain päällysgeelin. Eiköhän näillä vapun yli selvitä. 
Seppälästä löytyi soma kukkatoppi, Lindexistä pitsisiä avokassukkia ja Sokkarilta puuteria loppuneen tilalle. Ajattelin, että olisi mukavaa hankkia kevääksi joitakin uusia vaatteita, kun sain ekan palkankin tilille, mutta hitto soikoon ei kukaan niitä kaupoissa myytäviä vaatteita selvin päin mene ostamaan. :D Tylsää tilata vaatteita aina netistä, kun niitä saa odotella, mutta ei kai tässä muita vaihtoehtoja ole.Olen syvästi katkera muodin uusista tuulahduksista, kuten voitte rivien välistä lukea. ;)

Saatan palata illemmalla vappuvaatetusvaihtoehtojen kanssa, mutta jos en, niin hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kivat kynnet.

Tellu kirjoitti...

:)

imlacking kirjoitti...

Ihanat kynnet. Mä hain just Jyväskylän Kicksistä niitä Dependin Cracked Effect -lakkoja. Piti hieman etsiä, kun ne ei olleetkaan niiden perus Dependien vieressä. Harmitti vähän, että perus Dependeissä ei ollut mun suosikkiväriä.

Tellu kirjoitti...

Tänks! :) Kicksin Depend-valikoima näytti aika suppealta myös noiden koristelulakkojen suhteen. Jospa niitä tulisi muitakin värejä! Ne oli suht edullisiakin, niin kehtaa hankkia useampiakin. :)