lauantai 2. huhtikuuta 2011

Pubirundi

Oli hyvin lohdullista, että eilen saatiin vähän ohjelmaa illaksi. Maailman kirjat olivat pahemman kerran sekaisin, kun saimme päähämme lähteä katselemaan Laukaaseen Ravintola Kallion alkukantaista menoa! Oli siellä esiintymässä jokun cover-bändikin, mutta sen nimeä nyt en millään muista.
Sitten suuntasimme takaisin Jyväskylään ja lähdimme jatkoille Birra Danceen, ei luoja sentään. Toivottavasti toiste ei tarvitse sinne mennä :D Tunnin päästä pitäisi mennä jonottamaan lippuja Tuksun keikalle, mutta nyt se taitaa kyllä valitettavasti jäädä väliin.  Täytyy varmaan tyytyä katselemaan hänen tanhuaan videoilta Youtubesta. Nyyh.
Tänään puolestaan käytiin Paviljongilla vapaa-ajan messuilla. Eipä siellä tällä kertaa ollut mitään kovin ihmeellistä, mutta oli ihan mukava pyörähtää. Ihastelin kovin muutamaa ihanaa puutarhaosastoa, nämä kaksi kuvaa olivat muistaakseni molemmat Viherlandian näyttelyistä:
Kerkesimme seurata hetken myös miesten ja naisten kehonrakennus- sekä fittnessin finaalia, josta en oikein tiedä mitä pitäisi ajatella. Ei kai mitään. :D
Pääni kumisee jälleen tyhjyyttään, joten täytyy mennä ottamaan hieman lepiä.

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Haha minäkin käväsin tuolla messuilla mutta luojan kiitos en sattunut samaan aikaan noiden kehonrakentajien kanssa.. :D

Tellu kirjoitti...

Nojuu, olihan tuo aika erikoista menoa, mutta kukin tyylillään! :D