maanantai 11. huhtikuuta 2011

Turkoosia

Jos sitä välillä juttelisi jostain muustakin kuin ihanista kamalista kissoista! Tässä taannoin toivottiin postausta siitä, miten huollan geelikynteni. Huoltaminen on ehkä maailman kuivinta hommaa, mutta onneksi netistä voi katsella kaikenlaisia laatusarjoja, joiden siivellä viilailu hoituu suht kepeästi. Esimerkiksk Liviltä tuleva Lemmi, kosi, vältä-sarja on tähän tarkoitukseen oikein viihdyttävä, jos olette sitä koskaan katsoneet? ;) Mutta joo, ei noita pinkkejä olisi viellä ollut mitään hätää vaihtaa, mutta oli ihan pakko päästä testailemaan uusia värejä!
Nappasin kuvan tarkentamaan sitä millaiseksi ne viilaan, ennen kuin alan sutia uusia geelejä kynnelle. Tarkoitus on tosiaan poistaa kaikki vanhat geelit, jotta uusista kynsistä tulee siistit. Loogista eikö? :D Pariin kynteen näytti jääneen ihan ohuen ohut kerros glitteriä, mutta eipä tuo haitannut menoa. Lisäksi vaihdoin muutamaan kynteen uuden tipin, koska vanhojen tippien liimaukset olivat alkaneet irtoilla.
Ihan ensimmäisiä kynsiä tehdessäni syyllistyin viilaamaan omaa kynttä liian ankaralla kädellä ja kynnet näyttivät ihan järkyttäviltä ja olivat aika kipeätkin. Nyttemmin olen keskittynyt käyttämään hellävaraisempia otteita ja kynnet ovat parantuneet (=kasvaneet) hyvin. Tuossa kuvassa pikkurilli sai vähän siipeensä, mutta vahinkoja sattuu. Olen onnistunut välttämään myös repimästä kynsinauhoja karhealla viilalla ihan  ruvelle. Lisäksi nykyään tekemäni geelikynnet kestävät monta kertaa pidemmän aikaa siisteinä kuin aloitellessani. Jihuu!
Laittelin uusiin kynsiin hopeista ja turkoosia glitteriä. Kuvassa kynsien väri ei näy ihan luonnollisena, sillä nämä on enemmänkin sellaiset turkoosit meren väriset. Ei tämä väri ehkä ole ihan ominta itseäni, mutta vähän väriä kevääseen. ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos