keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Vamk yourself

Terkkusia Vaasasta! Viikonloppu oli aivan ihana niin kelien, kuin kaiken muunkin puolesta!
Oltiin tosiaan Sokos hotel Vaakunassa pari yötä. Shoppailtiin, läskeiltiin urakalla, korkattiin terassikausi, tutustuttiin Vaasan yöelämään.....tiivistettynä vietettiin siis laatuaikaa. Meitsihän muuttaa nimittäin jo kahden viikon päästä Helsinkiin.
Näistä kuvista voi helposti havaita mun kookkaan olemuksen
Morjensshhhhta
Oli muuten aika huikeaa, kun oltiin Vaasan Skybarissa tiskillä jonottamassa, niin kuulen, kun joku tyttö huutaa mun nimeä. Jumaliste, en olisi kuvitellut, että törmään Vaasassa tuttuihin! Se oli työkaverini Espanjasta parin vuoden takaa. Työkaveri Espanjasta, joka asuu nykyään Tanskassa. Oikeasti en edes ymmärrä, miten se muisti ja tunnisti mut?? Olin sen kohtaamisen jälkeen yhtä hymyä ja ihan hämmennyksissä koko illan :D

Auringon paistaessa käytiin kävelemässä ja istuskelemassa meren rannassa. Nämä oli taas niitä hetkiä, joissa olisin viihtynyt ikuisuuden.
Bussitkin oli hienompia kuin Jyväskylässä. Hei oikeesti, VAMK yourself?! :D
Nyt sitten koulussa olisi vielä jäljellä muutaman viikon mittainen loppurutistus. Kaikki muuttoasiat pitää myös hoitaa ja alkaahan tuo töiden lähestyminenkin pikkuhiljaa jännittää. Kyselin työpaikan yhteyshenkilöltäni kaikkia perusjuttuja sähköpostitse ja vastauksien lopuksi hän kirjoitti, että he jo odottavat minua kovasti. Happyhappy!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus!! Kivat kuvat ja tapahtumista aina kiva lukea. Oot sä aika pieni, mikäli vieressä on sun poikakaveri(?)

Anonyymi kirjoitti...

minkä pituinen oot? :)

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: oi kiva kuulla! juu varsinkin poikaystävän vieressä näytän kunnon kainalosauvalta kun sillä tota pituutta on rutkasti yli 190 senttiä :D

Anonyymi: kokonaiset 160 cm ;D