perjantai 8. huhtikuuta 2011

Anonyymit kissat ry.

Voi pyhä jysäys. Täällä on nyt jännät paikat! Käytiin hakemassa Vilma-kissalle harmaaturkkinen ystävätär sieltä mistä Vilmakin noudettiin eli Vehniältä eläinten turvakodista. Käykääs kaikki Jyväskylän seudulla asustelevat kurkkamassa, jos joku kissapoloinen liikauttaisi!
Ilme kertoo kaiken :D
;(
AAAAAAAAARGHHH!!!
En ole koskaan kuullut, että kissa murisisi. Vilmalla on nyt kovat paikat. Kovempaa taitaa olla sen ottosisarella, joka tällä hetkellä piilottelee kylppärissä pesukoneen alla. Sitä saapi sieltä varmaan hyvin tovin odotella ilmestyväksi. Raasu oli loukutettu jostain päin Jyväskylää kolmisen päivää sitten. Kauaa sen ei siis eläinkodissa tarvinnut hengailla. Anonyymi kissa hengaili siellä kolmen muun naaraskisun kanssa, että sen perusteella sen pitäisi tulla toimeen muidenkin kanssa. Toivottavasti noista tulee hyvää pataa keskenään. Alku aina vaikeaa vai miten se meni? Pitäisihän tuolle nimikin keksiä. On sillä varmasti ollut jokin nimi, mutta sitä voi vain arvailla. Kurjaa on, jos se on vielä totellut sitä.
Oli pakko laittaa tähän kuva vielä ehkä maailman siisteimmästä vessakopista. Oon ihan liekeissäni tosta! Voisin vaikka itse mennä asumaan tuonne, jos suinkin vain mahtuisin. Hullu mikä hullu. :D

Kisulainen pitäisi madottaa ja käyttää leikattavana. Siinäpä taisi nyt olennaisimmat olla. Vilma kyttää silmä kovana tuossa vessan ovella, että millon se tyrkky tulee esiin pesukoneen alta. Voi olla jännä ilta tiedossa siis itse kullakin! Jos jollain on antaa neuvoja kahden vieraan kissan totuttamisesta  toisiinsa, ottaisin niitä avosylin vastaan

13 kommenttia:

Janita kirjoitti...

Mulla ois sellanen neuvo, että anna niitten vaan ihan rauhassa tutustua toisiinsa, äläkä pelästy jos ne vaikka sähisee ja murisee toisillensa ja tappelee...se on ihan normaalia :D Ja sitten vinkkinä vaan, että voi mennä kuukausiakin että ne tottuu toisiinsa. Mulla itelläni on kohta parivuotias tyttökissa, jolle otin kaveriksi poikapennun jonku puoli vuotta sitten ja oikeestaan vasta nyt ne on alkanu tykätä toisistaan. Ei ne vieläkään tykkää esim. nukkua toistensa vieressä mutta tulee kuitenkin toimeen ja leikkii yhdessä. Ei ehkä kannata yrittää houkutella kissaa piiloistansa pois, kyllä se sitten tulee sieltä kun rohkaistuu. Pitää antaa vaan aikaa ja olla kärsivällinen. Niin ja kissat kannattaisi myös rokottaa vaikka olisivatkin ihan sisäkissoja.

IIIIIIIIIIIDA kirjoitti...

meillä nami ja nööpi tutustui toisiinsa hyvin meidän valvovien silmien alla, niitä ei tosiaan kannata jättää ainakaan parina ekana päivänä kauheesti keskenään kotiin, sillä raatelu on taattua :P Meillä yritettiin ainakin kovasti tappaa pikku-nööpiä aluksi........... Mutta kyllä ne koppeutuu siitä aikanaan ;) ps. suosittelen lämpimästi nimeksi Viljoa

Hetu kirjoitti...

Olikos tuolla turvakodissa muuten paljonkin kissoja kotia vailla?

Tellu kirjoitti...

Janita: Sähinä on toistaiseksi vielä vähän yksipuolista, tulokas ei uskalla häntäänsä heilauttaa. Nyt ne on molemmat saman sängyn alla piilossa, vähän jännittää miten käy :D Säälittää vaan tuo toinen, kun se ei uskalla edes koskea ruokaan tai käydä pissalla, kun Vilma leikkii poliisia. Ah, joo tottahan toki annetaan myös rokotus, unohdin mainita sen tuossa! Kiitos vinkeistä! :)

IIIIIIIDA: Viljo ois ihanan naisellinen nimi <3 Jospa ne tuosta ajan kanssa! Toivomme ainakin niin. :p

Hetu: Nyt oli ehkä alle 10 kisulia odottelemassa uutta omistajaa. Sinne vaan hakemaan! ;) Rakastuin siellä olevan VALTAVAAAAN kollikissaan, aivan mahtavan näköinen olento! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kahden jo melko aikuisen kissan yhteen sovittaminen on kinkkisempi tapaus kuin aikuisen ja pennun. Ehdottomasti kannattaa olla paljon paikalla kissojen kanssa. Pahimmat tappelut voidaan käydä vasta viikonkin päästä.

Meillä kissat huusi, murisi ja raapi niin että sellaista en osannut hurjimmista kuvitelmissakaan kuvitella. Eläinlääkäreiltä saimme tuolloin neuvon tehdä kissoille kotiin erilliset alueet, jotta ne vain näkevät ja haistavat toisensa, mutta eivät pääse kontaktiin keskenään. Sillä tavalla totetultiin sitten toisen hajuihin ja yritettiin hyväksyä toisen olemassaolo. :)

Tsemppiä kovasti! Toivottavasti teidän kissat löytää yhteisen tien hieman helpommin.

Jonna kirjoitti...

Meillä tottu tosi nopeesti toisiinsa ja Oiva taitaa pitää Leeviä vähän vauvanaan ;) Ensin tapeltiin ja sähistiin, sitten pesivät jo toisiaan :D Me "heiteltiin" uutta tulokasta tosi monesti Oivan laatikkoon, että oppi hajut ja käymään itekki siellä. Tosin oivan hajuun se tuntu tottuvan jo automatkalla kopissa :) Kyllä niistä vielä kamuja tulee, tsemppiä! :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Tulokas on ihan ihmeissään miksi Vilma on niin suivaantunut sen läsnäolosta :D Vähän jännittää millaisen tappelun nuo kaksi oikein saa aikaan. Toivon kanssa, että tässä ei vuotta mene ennenkuin ne kehtaa liikuskella täällä normaalisti!

Jonna: Nonnii, niistä tuli tovereita sitten yllättävän näppärästi :D Tuo uusi kissa meni heti Vilman laatikolle pissille, kun päästettiin se kuljetuskopasta ulos. Oli kyl aika jännä. Hyvä kuitenkin, että se nyt tietää mihin saa pissiä :D

Hautsi kirjoitti...

hahaha eii anteeks mut nauroin niin paljon noille kuville! :'DDD
Jotain iloa tähän elämään... x))

Tellu kirjoitti...

Ei saa nauraa, kauheesti ainakaan! :D Täällä ei oo itku kaukana!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa uudelle kisulle laittaa ruoka/juomakupit johonkin sellaiseen paikkaan missä se saa rauhassa syödä ja juoda, ettei kissa vaan pääse kuivumaan.
Niinhän se jotenkin oli juu että alku aina hankalaa,lopussa kiitos seisoo.:)
Kyllä melko varmasti jossain vaiheessa ainakin tottuvat toisiinsa,parhaita kavereitahan niistä ei välttämättä koskaan tule, mutta eihän sitäkään tiedä.:)
Onnea uudesta tulokkaasta ja kärsivällisyyttä alun hankaluuksiin.:)

Tellu kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Olen laittanut tuolle ruokakupin sohvan taakse, kun se on siellä piilossa tai jos se on sen mökissä, niin sinne. Ärsyttää vaan, kun Vilma-kissa käy herkuttelemassa omien ruokien lisäksi tämän ruuat. :D

Jospa tämä tilanne tästä helpottaisi, eihän uusi kissa ole ollu talossa kuin pari päivää. Toivoisin vain, että se uskaltaisi kuljeskella asunnossa ilman, että tarvitsisi pelätä mitään. Vilman kanssa ne on nuuhkineet jo kovasti toisiansa, eikä sähinää ja murinaa enää ilmene. =D

Emilia kirjoitti...

:DDDDDDDDDDD hahahah voi ei, vilma on niin ihana tossa ekassa kuvassa! "vituttaa niin että naama lähtee irti" olis aika osuva tähän :D toivottavasti noi tulee nyt jo hyvin toimeen!

Tellu kirjoitti...

Voooooi pikku-Vilma, toi on kyllä hyvä otos siitä :D Ne on jo kuin kaksi marjaa, ne pussailee ja nukkuu vierekkäin. <3