maanantai 11. huhtikuuta 2011

Smile!

Aijai. Olen ollut koko viikonlopun yhtä hymyä. Perjantaina oli pitkästä aikaa sellainen rentoutunut olo. Tullessani tentin jälkeen kotiin, lojuin vaan sängyllä, kuuntelin radiota ja lakkailin kynsiäni. Ensinnäkin olen ollut noista viime viikon sateisista keleistä aivan innoissani. Rakastan sateella juoksemista ja rakastan sen ropinan kuuntelemista. Toiseksi lumet sulaa nopeammin, joten älkää hyvät ihmiset jaksako valittaa ;)

Mites toi mun kotikampaus? Pysyypähän reuhka pois silmiltä.
Asiat ovat järjestyneet uskottua nopeammin, ja sainkin kuulla, että saisin kesäksi kämpän Helsingistä.Sen lisäksi minulla on maailman parhaat vanhemmat, jotka ovat hengessä mukana ja jaksavat tsempata. Pääsin isän kyydillä eilen Helsinkiin katsomaan kyseistä kämppää ja kirjoittamaan vuokrasopimuksen. Sitten isukki heitti minut Tikkurilan asemalle, josta tulin viimeisellä junalla yöllä kotiin.

Asunto on neljän hengen solu, mutta ymmärsin ettei kämppiksistä ilmeisesti ole kauheasti seuraa, en edes nähnyt heitä. Olinkin kerennyt jo vähän varautua tähän, että toisille ihmisille saman katon alla asuminen ei merkitse kaveruutta, vaikka itse pidän ajatusta hieman outona. Mutta pääasia on kuitenkin se, että huoneeni on kiva, edullinen ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustaan. Maailman paras poikaystävä ja ystävät ovat kuitenkin lupautuneet tulla viihdyttämään minua tasaisin väliajoin, jottei sosiaalinen elämäni rajoitu täysin työpaikalle.

Eihän tässä voi muuta kuin hymyillä, kun nyt ei tarvitse kuin muuttaa sinne Helsinkiin kuukauden päästä. Tuntuu oudolta, että kaikki on käynyt niin helposti. No mutta se siitä muutosta toistaiseksi.

Perjantaina käytiin illalla katsomassa Muodin yön meininkejä Jyväskylän keskustassa. Olimme liikenteessä Sheidin ja hänen miehensä, sekä Espanjan kämppikseni Valtterin kanssa. Kierrettiin muutamat kaupat ja lopuksi käytiin syömässä. Mukaan lähti parit villin väriset kynsilakat ja irtoripsitupsuja, joita en saanut paikalleen. Oli kauhean kiva ilta, vaikka nelinkertaistunut teinimäärä kaupungilla vähän pelottikin. :D

Lauantainakin olin kovin iloinen. Tellu toimitti minulle tilaamani Tupperwaren Samba-kulhot, joista vähän innostuttiin. Sen jälkeen päästiinkin kuoppaamaan Kharma!
Hajoilin Kharman vessassa aika pahasti. Yhteen vessakoppiinkin oli tunkenut 5 tyttöä, jotka avautuivat, itkivät ja oksentelivat siellä kilpaa. Yritä siinä sitten olla pokkana! Mutta olihan se ihan kivaa käydä Kharmassa pitkästä aikaa.

Lopuksi vielä kuvaa kevätkynsistäni:


13 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Unohdit, mikä oli illan kuumin trendi.......tytöillä lenkkarit baarissa!! ;)<3

Rillu kirjoitti...

ainiin tosiaan :D olin jo unohtanut!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kevättakki! Onks se vähän kiiltävää materiaalia? Ei taida olla puuvillaa, eli ei rypisty? Kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Makeen värisii kynsii! =) pakko vielä kysyy että onko tekokynnet vai omat?:)

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: tänks ;D juu se on tosiaan kiiltävää ja rypistymätöntä,polyesteria suurimmaksi osaksi....löytö kirpparilta ;)

Anonyymi: voi kiitos ;D ihan omat kynnet :)

Silja`s kirjoitti...

Ihanat kynnet!:)

Rillu kirjoitti...

Bebeh`: kiitän<3

Anonyymi kirjoitti...

ihanat kynnet kyllä on! :)) ja kotikampaus ihanempi ;D

Kivaa, että toi Kharma nyt kuopattiin, mutta jäi sinnekkin kyllä haikeita muistoja :')))

Noora kirjoitti...

Nuo alemmat kynnet ovat tosi nätit. Todelliset kevätkynnet! :)

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: kotikampaus on paras ;) voe Kharma minkä menit tekemään, sinne jäi kaikki villeimmät 18-vuotistapahtumat ;D

Rillu kirjoitti...

Noora: kiitos mycket <3

Susanna kirjoitti...

Tosi ihanaa ja piristävää lukea noin positiivista juttua! :) ja iiiihanat kynnet ! <3

Rillu kirjoitti...

Susanna: ai kun kiva kuulla! ja kiitos <3