sunnuntai 29. toukokuuta 2011

23 tuntia umpikujaa

Hyvää huomenta. Kävin eilen ottamassa uudet räpsyttimet Halssilan Beautiful Dayssa. Pituutta näillä on muistaakseni pisimmillään 1,4mm, joten kelpaa taas räpsytellä. Mieleni lepää jo pelkästä ajatuksesta, että aamulla meikkaamiseen tarvitsee varata vain pari minuutia, jonka aikana kerkeää sutia meikkivoiteen yms ihoon tarvittavat mömmöt. Kävin saunassa eilen vastoin ohjeita, mutta eipä noille  ripsile onneksi kuinkaan käynyt.
Eilen juhlittiin poikaystävän kaverin tyttöystävän valmistujaisia eräällä "kesämökillä" kauniilla järvenrantapaikalla metsän siimeksessä. Mökki oli varustettu  vaatimattomasti kolmella saunalla, astianpesukoneella ja muulla perusmökkielämään kuuluvalla kalustolla näin niin kuin esimerkiksi. Puitteet olivat siis enemmän kuin kohdillaan.
Ruokatarjoilut olivat kovasti mieleeni, milloinpa tälle tytölle ei tarjoilut maittaisi. Tarjolla oli ehtaa rosvopaistia eli maahan kaivetussa montussa paistettua lihaa. Enpä ollut ennen syönytkään moista ja oli kyllä hyvää! Yksissä häissä tarjoiltiin kokonaisena palvattua possua ja se oli melkoisen härski näky, kun kärähtänyt sika pötkötti kokonaisena vadilla. Liittyipä taas asiaan.
Istutin mansikoita.
Misu!
Vilma!
Ensiviikon vietän täällä kolmestaan kissimissien kanssa. Tarvitsisin jonkun hoitamaan niiden vessalaatikkojen siivoamisen. Se ei ole ihan mielipuuhaani :D Miekkonen häipyy Lappiin mökillensä kalastelemaan ja lätkimään itikoita. En ole aivan varma miten saan siivottua tämän sikolätin lauantaiksi sellaiseen kuntoon, että tänne kehtaa päästää vieraita. Olen erittäin huolissani myös siitä, miten selviän kaikkien ruokien laitosta. Rillu onneksi lupasi toimia lauantaina sisäkkönäni ja auttaa mua tarjoilujen kanssa, koska tuosta wanna-be-bodarista ei ole siihen. Viimeksikin se oli ihan hajalla parin dippikastikkeen sekoittamisesta. Nyt en enää kestä, tätä kirjoitusta aloittelin kello 14 ja nythän se on jo 19. :))

6 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

olisin kaipaillut lisää kuvia mökistä! oon sen verran kova kyttääjä :D

Hautsi kirjoitti...

Vinkki kissan hiekkalaatikon siivoukseen:
Laita laatikon pohjalle kokonainen sanomalehtisivu, vaikka n. 5sivua.
Sitten silpu/revi siihen päälle sanomalehteä paljon, joka toimii ns. hiekkana.
Haju on PALJON PALJON pienempi, ja helppo siivota kun ottaa vaan sitten siivotessa sen viimeisen lehden reunasta kiinni ja pyörittää ja heittää rullan roskiin! ^^
Näin toimitaan tutun kotona, ja se onkin ainut kissaperhe missä ei ikinä ole haissut kissanpska! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sanoi Hautsi, että .... se onkin ainut kissaperhe missä ei ole ikinä haissut kissanpaska.
Valitettavan totta. Kissaperheet tottuvat kamaliin hajuihinsa, eikä huomaa että vieraat ovat nokka kippurassa kyläillessään. Huh huh.

Tellu kirjoitti...

Rillu: Höh, harmi kyllä ei oo kunnon fotoja itse mökistä. Mutta se oli HIEEEEEENO ku mikä :D

Hautsi: Kiitos vinkistä! Ei meillä täällä paska haise niin kuin tosiaan monessa kissapaikassa, mutta oon vaan niin herkkänokkainen, että pökäleitä siivotessa on aina oksennuskurkussa :D Meillä kissoilla on käytössä sellaisia valkoisia kiteitä, mitkä imee hajut tosi hyvin ja pitää vaihtaa n. kerran kuussa.

Anonyymi: Kysyn aina vierailta, että haiseeko täällä ihan hiton pahalta, mutta ei kuulemma. Toivottavasti ne ei valehtele julmasti. ;) Hiekkakin tosiaan siis vaikuttaa paljon asiaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan pisti silmään tuo ripsien pituus, että siis 14 mm varmaan tarkoitit :)

Tellu kirjoitti...

Haha joo totta, ois aika näyttävät noi 1,4mm ripset! :D