lauantai 7. toukokuuta 2011

Reeniä h...

Hei vain kaikki. Tänään on ollut varsin merkillinen päivä. Merkillistä tästä tekee poikkeukselliset shoppailuni, eikä shoppailu lajina itsessään. Menimme nimittäin jossain mielenhäiriössä Sportiaan katselemaan urheiluvarusteita ja kuinka ollakaan, hankin itselleni täyden lenkkeilyvarustuksen kesää varten. O-ou, tunnen oloni sairaaksi ajatellessani itseäni hipelöimässä niitä kaikkia ihania (pinkkejä) treenivaatteita kuola valuen.

Kaikki paha taisi lähteä liikkeelle näistä juoksulenkkareista, jotka ovat ehkä siisteimmät lenkkarit ever. Äsken näitä koeajaessani havaitsin, miten pehmeältä ja vaivattomalta kävely tuntuu oikeanlaisilla kengillä. Vähän kuin lentäisi. ;) Kenkiin saa liitettyä Nike+ sensorin eli sellaisen pienen palikan, joka sujautetaan kengän pohjallisen alle. Pikkuruisesta sensorista ohjautuu monenlaista tietoa iPhonen valmiiksi asennettuun ohjelmaan. Palikka maksaa n 19€. Onko kellään kokemusta tästä palikasta, onko siitä mitään lystiä? :D
 Pinkeistä lenkkareista pöllähtäneenä iskin silmäni ensin Adidaksen musta-pinkkeihin kollareihin, jonka jälkeen päädyin hivelöimään pöksyjen raitojen väristä Adidaksen verkkatakkia. Se oli menoa se. Taidan olla vähän (lue:lähinnä) näiden urheiluvälineiden perään kuin itse urheilusuoritukseen päin. Tosiasia nyt vaan on se, että mun on nyt pakko käyttää näitä, sillä muistellessani ostosten loppusummaa saan pahoja sydämentykytyksiä. Tosiasia on myöskin se, että pieni lenkkeilyntapainen saattaisi tehdä terää ennen biitsikautta, jos meinaan kehdata istua bikineissä rannalla. Voi olla hankalaa maata vain litteänä lättynä ja siirtyä siitä sulavasti pystyasentoon ilman, että pikkumasukki on tuhannen kurtulla ja roikkuu kuin kaappikellon vitjat. ;)

7 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Aww miten söpöt! Pinkit treenivaatteet on kyllä munkin himotus. Munkin pitäs muuten löytää jotkut pinkit lenkkarit ;-) Tosta nikeplussasta on ainaski meillä kokemusta, on ihan tosi kätsy ja toimii :-) Stadiumista ostin Henkalle tollasen joululahjaks.

Susanna kirjoitti...

Superihanat lenkkarit, mäkin haluun noi! :)

Tellu kirjoitti...

Venla: No älä! :D Olin ihan hurmiossa, kun sovittelin noita pinkkejä asuja. Annoin itselleni luvan hankkia ilmojen lämmetessä jotain toppeja ja muuta, kun niitä mulla ei entuudestaan ole :D Eli ei siis ihan turha kapistus toi sensori, täytyy kattoo miten tässä innostuu ja miettii sit sen hankkimista.

Susanna: Hihii, eikö :D<3

Helena kirjoitti...

Minul on toi nike+ipod systeemi ja oon kyl tykänny, varsinkin kun mulla on pakkomielle saada tietää eri lenkkeilyreittien pituudet :D tosin sykemittaria joudun käyttämään vielä erikseen että tiedän millä tasolla liikutaan mutta eipä tuo mitään, kivoja laitteita on kiva ostaa :D
ja hitsi kun alkoi tehdä mieli lisää pinkkejä treenivaatteita, varsinkin lenkkeilyyn! mun salikassin teema on pinkki-valko-musta :D

Tellu kirjoitti...

Noniin, siitä saa siis jotain iloa irti :D Mä en tosiaan ole mikään himoliikkuja, mutta luulen pystyväni houkuttelemaan itseni kaikella tälläisellä rekvisiitalla liikkeelle. Kaipa se on ihan sama millä itseään motivoi ;) Äkkiä vaan ostoksille!

loreal kirjoitti...

Tällä blogittarella on käytössään tuo lisäjuttu: http://xeniasday.blogspot.com/2011/04/stressin-lievitysta.html

Lukijana olisin ymmärtänyt että hän ainakin pitää :)

Tellu kirjoitti...

Uuuuu, kiitti vinkistä! Täytyypäs käydä kurkistamassa! 8)