keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Rietastelua

Taisin hieman riehaantua eilen asioidessani Veromodassa. Asiaan saattoi vaikuttaa myös tilillä poltteleva palkka, mutta pysyin mielestäni aika hyvin kohtuuden ja hyvän maun rajoissa. Mukaan tarttui kaikkea minulle epätyypillistä, kuten kirkkaanpunainen toppi. Olen tainnut joskus kertoa, että yläasteella käytin lähestulkoon vain punaisia paitoja, eikä tästä syystä minulla ollut juuri muun värisiä. Sain (jostain syystä) kiintiön täyteen punaisesta väristä ja tuhosin kaikki sen väriset vaatteet. Tämä onkin jo toinen punainen toppi, minkä olen kelpuuttanut tuon nuoruusvuosien sekoilun jälkeen. ;)
Punaisessa värissä ei itsessään ole mitään vikaa, Traumat ovat vain pahemmat kuin arvaattekaan. Punainen sopii hyvin tummiin hiuksiin ja ruskeaan ihoon, joten ei pitäisi marista. Toppi maksoi 16,95e ja niitä oli myös pinkkinä, jota mieleni ei tehnyt edes sovittaa.
En tiedä mitä tästä oikein pitäisi sanoa. Tässä on jotain mistä en pidä ja jotain mikä lämmittää mieltä kovasti! Ehkäpä nuo kauluksen lirpakkeet aiheuttavat eriäviä mielipiteitä, mutta positiivisia ajatuksia tästä herää minulla enemmän. Ihastuin topin hempeään väriin. Tämä maksoi kai 14,95e tarjouksessa.

Näissä parissa toppikuvassa näkyy myös mustat suorat housut. Housut ovat pellavaa, lahkeet suorat ja ne istuvat pyllystä niin hyvin, että voisin melkein itkeä ilosta ja käydä hamstraamassa näitä jokaisessa sateenkaaren väreissä. Mieluilin tätä samaa housua myös sellaisena hiekan värisenä, mutta tokkopa sitä tulisi niin käytettyä yhtä paljon kuin mustia. Ai niin, näistä maksoin 10e. Ostin myös ihan tavallisen mustan vyön näitä housuja varten, kun mulla on vain sellaisia tissivöitä, jotka eivät valitettavasti ihan ahterini ympäri riitä.
Joo-o, kohta alkaa riittää, mutta ei ihan vielä kuitenkaan. Nyt kyllä alkaa näyttää siltä, että valmistun tässä söpössä haaleanvaaleanpunaisessa mekossa ja laitan sen keltaisen mekon jatkoille päälle tai jotakin. En vaan millään raaskinut jättää tätä kauppaan muiden armoille. Tämä maksoi 14,95e ja normaalihinta oli 39,95e. Pahoittelen ryppyistä helmaa.
H&M:n lahjakortilla lunastin itselleni pari pakettia hiuksiin laitettavia kukkasia hintaan 2,95e/paketti. Tässäpä tätä kerrakseen. Voin kertoa tähän loppuun, että armas mieheni (jolle MINUN piti tänään käydä ostamassa joku ihmeellinen paita) oli hyvin närkästynyt shoppailuistani. Harmi ettei hän tiedä mitä meinasin ostaa, mutta järki kuitenkin jarrutteli. Nyt salikset!!
Oliko ihan karseita lumppuja? :D

12 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Eikä miten söpöjä! :-) Justiisa tuo punanen toppi mitä hehkutin omassakin blogissa. Äyyy.

Rillu kirjoitti...

AAAA, näytät niin aikuiselta :D siis onko nuo mustat suorat housutkin Veromodasta?? haluun tollaset HETI. tarviin siistit työhousut!!

Tellu kirjoitti...

Venla: Hihhii, sepä samainen toppi! :D Kassalla myyjäkin totesi, että onpas hempeää.

Rillu: Jussikin sano, että näytän AIKUISELTA (kerrankin) :D Jep, sieltä ne on kanssa, kannattaa käydä äkkiä katsoo kun ne oli tosiaan niin edulliseen hintaan!

Anonyymi kirjoitti...

kiva mekko, MUTTA ota nyt herranjestas toi vyö tosta pois! ei käy tohon ollenkaan. :D

Tellu kirjoitti...

EIIIIIIIIII se nyt niin paha oo! :D vai onko mun silmissä vikaa...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia! Munkaan silmää ei oikein miellytä toi vyö tuon mekon kanssa mut eipä sillä niin.

Rillu kirjoitti...

Samaa mieltä, vyö pois!! Saattais joku vaalea silkkinauha käydä solmittuna sivulle....tai sit ei :D mut muuten <33

Tellu kirjoitti...

Klara: Tänks! Ehkä vyöstä voidaan vielä keskustella :D

Rillu: En mä tota ilman vyötä aio käyttää ellen halua näyttää olevani viimeisillään raskaana. Täytyy tutkailla vaihtoehtoja ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen sitä mieltä, että toi vyö on liikaa. Näyttää kuin olisi kaksi vyötä päällekkäin. Muuten nätti mekko.

Mintsi

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile jussin painonnostovyötä ;)
pysyy maha piilossa!

Anonyymi kirjoitti...

Vyö on aika kamala!!! Mekko on nätti ja housut. Miks ihmeessä tohon nättiin mekkoon tarttee laittaa vyötä? Jos täytyy niin joku hempeämpi niinku mekkokin on.

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Se voi olla totisinta totta! :)

Anonyymi: Mitäs yrität vihjailla ;););)

Anonyymi: Ei vyö itsessään minusta mitenkään kamala ole, mutta joo, ei se taida tuohon mekkoon sopia :D Onneksi on vielä hyvin aikaa pohtia asiaa!