lauantai 21. toukokuuta 2011

Hurvittelua

Oltiin sitten vähän Helsingin yössä ja oli aika huippu ilta. ;)

Tämänlaisella vaatetuksella olin liikenteessä:
Jomppa ja Jamppa tulivat Jyväskylästä katsomaan  minua tänne Helsinkiin asti. No okei, niillä on tänään jotkut kekkerit tiedossa, siksi ne tänne tuli. Poikien piti eilen vain vähän lämmitellä ja ottaa ihan kevyesti.... mutta kuinkas hassusti sattuikaan ;) Palloiltiin baareilun jälkeen keskustassa vielä joskus klo 05.00 jälkeen, kunnes löysimme sopivan bussin. Heräsimme Kontulasta kaverini luota ja kampesin itseni vasta muutama tunti sitten tänne kämpille.
Tämä mummo hyytyi eilisen jälkeen, vaikka tänään olisi kuulemma hyvät pirskeet tiedossa. Olen vain siivonnut koko päivän, kohta pitäisi lähteä kauppaan ja ruoanlaittoon. Sitten saankin illalla mieheni tänne, mmmmmm. Aika tuntuu kuluvan nyt vähän liian hitaasti!

Hyvää viikonloppua <3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihana, tuli pakosti mieleen viime vuosi kun elettiin miekkoseni kans kaukosuhteessa. Jotenki se odottaminen, ikävä ja yhteiset viikonloput oli niin ihania, vaikka ei se hassumpaa oo ku nytkään saa joka ilta kömpiä kullan kainaloon ;)

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: tää on kyllä parasta ikinä nähdä "pitkän" ajan jälkeen <3 kerkes tässä melkeen jopa pari viikkoa vierähtää, aijai 8)

Anonyymi kirjoitti...

Itelläkin kokemusta kaukosuhteesta ja mun mielestä se vahvisti meidän suhdetta. Luottamus on tärkeintä! Nykyään ollaan onnellinen avopari ja avioliittokin on lähitulevaisuudessa kunhan opiskelut valmistuu. Tsemppiä sulle.

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :) elittekös sitten kauankin kaukosuhteessa? itselläni tämä on sentään vain muutama kuukausi, että ei silleen paha aika :>

Anonyymi kirjoitti...

Opiskeltiin eri kaupungeissa ja ei ollu varaa joka viikonloppu matkustella mussukan luo. Kovasti oli ikävä, mutta yhdessäolo oli sitäkin ihanampaa aina oottelun jälkeen. Parisen vuotta siinä meni ja kun valmistuttiin muutettiin yhteen. Nyt tuntuu hyvältä!