perjantai 6. toukokuuta 2011

Melkein loma

Ihanaa, pääsin pitkästä aikaa vanhempien luokse vähän "lomailemaan". Olisihan tässä vielä miljoona koulujuttua tehtävä ennen toukokuun loppua mutta nyt on pakko saada pari sellaista päivää, etten mieti mitään järkevää. Tämän viikon saavutus oli muutenkin se, että sain matikan tentistä ja kurssista täydet pisteet. Niin olen nyt saavuttanut kaiken tärkeän ja täysin oikeutettu laittamaan aivot toviksi narikkaan :D

Kävin tänään Tellun vinkistä hakemassa myös itselleni nuo mustat housut Veromodasta kymmenellä eurolla. Katsoin ensin housuja rekissä, että eihän nämä näytä tässä miltään. Päällä ne oli kuitenkin istuvat ja mukavan tuntuiset. Housut lähti mukaan sekä mustana, että beigenä. Että kyllä nyt kelpaa mennä töihin. Yritän näyttää citynaiselta ja pitää kulissia yllä, etteivät aavista minun olevan maalta ;)

Eilen sitten katseltiin Suomen peliä silmät soikeina. Oikeasti mua ei kiinnosta/kiinnostanut se lätkä yhtään, oli vaan hauskaa olla isolla porukalla kavereiden kanssa. Huvittavaa on myös se, kuinka aggressiivisimmat aina huutelee hyviä neuvoja niille pelaajille täältä ruudun takaa, ja lopuksi pohditaan, kuinka ME voimme hävitä. Menkää ite pelaamaan urpot :D Joo okei, en ole vielä ehkä ihan sisällä tässä formaatissa ;)

Koirien petiseura oli houkuttelevampi kuin televisio. Pohdinkin eilen, että onkohan mahdollista, että vielä joskus innostuisin jääkiekon seuraamisesta ja olisin ihan messissä tunnelmoimassa? Njah.

Ja tsädääm, päivän vaatetus näytti tältä. Olen rakastunut korkeavyötäröisiin farkkuihini palavasti....nämä kuvat voisivat toki olla edustavampiakin :D Katellaan.
Olenkohan jo maininnut, että muutan jo ensi viikon lauantaina sinne Helsinkiin? (Varmaan aika monta kertaa on tullut mainittua). Mutta en ole sisäistänyt sitä vielä yhtään, kun ensi viikolla on kouluakin vielä viimeiset tunnit. Viikonlopun missiona olisi tarkastaa 100-sivuisen raportin ulkoasu, tai oikeastaan laittaa se raportointiohjeen mukaiseksi.

Nyt tuutilullaa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat housut. Oliko muita värejä kuin musta ja beige?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: valkoisia oli myös mutta luulen, että niiden kanssa olisi pieniä läpinäkyvyysongelmia :p

Anonyymi kirjoitti...

Muutat Helsinkiin? Ihan kokonaanko? Syy?
Marika

Rillu kirjoitti...

Marika: Muutan sinne vain kesäksi, kun työt alkaa siellä 16. toukokuuta... palaan kyllä Jyväskylään ajallaan ;D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä hommia meet tekeen? Jotakin koulutusta vastaavaa?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: myyntiassistentin hommia...tehtäviin kuuluu asiakkuudenhallintaa, tilastointia, raportointia, asiakastapaamisia yms.

ja kyllä vain, koulutusta vastaavaa :)