sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Topless in Turku

Jeejee, olen ollut viikonlopun vapaalla ja sekös vasta mukavaa! Lähdettiin eilen extempore-retkelle Turkuun jostain syystä liian aikaisin aamulla, koska ajomatkan piti kestää 3,5h. Selvisimme paikan päälle reilussa kahdessa tunnissa, mikä tiesi vähän odottelua ennen kauppojen aukeamista. Puppeli (keksin uuden lempinimen) läksi katsomaan Caribialle painin EM-kisoja niin lähdin hänen siskonsa kanssa humputtelemaan. 8)
En ollut käynyt Turkusessa kuin kerran aikaisemmin joskus vuosia sitten Maata näkyvissä-festareilla yläasteikäisenä, jolloin kaupungista ei saanut oikein minkäänlaista kuvaa. Mutta nyt, uuuuulalaa, olen rakastunut! Siellä oli jotenkin ihan erilainen tunnelma kuin täällä sisäsiittoisessa Jyväskylässä. En osaa kuvailla, mutta kyllä sen heti huomasi, olen ihan hullu. :D
 Joo ja mites tämä kauppahalli! Olisimme voineet asua siellä koko päivän. Muistan harmaasti, kun Jyväskylässäkin oli joskus tosi kauan sitten kauppahalli, joskaan ei toki näin suuri. Harmi kun se suljettin. ;(

Seikkaltiin hyvän aikaa Aurajoen varrella. Sää oli mitä parhain ja eksyttiin katselemaan joitain musiikkiesityksiäkin. Turku on vuoden 2011 kulttuuripääkaupunki, mikä selittänee paljon.
Olimme kunnon turisteja ja ikuistimme jokaisen vähänkin kiinnostavan kohteen. Tuomiokirkossa vietettiin kovalla tahdilla häitä, mutta kerkesimme kuitenkin kipaista äkkiä katselemassa kirkon sisällä. Uskonnollisesti kirkot eivät niinkään vetoa, mutta arkkitehtuuri on aivan omaa luokkaansa. ;) T: taiteilija______89. Hankimme luonnollisesti myös turistikartan, jonka avulla osasimme suunnistaa Caribia-hotellille suht kivuttomasti. Kuvassa yritän tavoittaa Posankkaa, joka toimi maamerkkinämme.  Mietittiin mitä tämän loitsineen taiteilijan päässä on mahtanut liikkua. Tai sen, kuka tälle on antanut rakennusluvan.
 Ostoksia reissulla tuli tehtyä yllättävän maltillisesti! Odotimme ihan mehuissamme pääsevämme Mangoon ja Zaraan, mutta edellämainittu olikin suljettu. Dinskokin petti valikoimallaan, mikä oli ihan hyvä vaan. ;D Täytyy kuvailla shoppailut paremmalla ajalla.
Roskispose
Kotiin tultiin joskus 10 aikoihin illalla. Tarkoitus oli lähteä vähän rilluttelemaan, mutta se ajatus hyytyi keskustaan selvittyämme. Kierros Kirkkopuiston teinejä katsellessa oli henkisesti liian raskasta, joten oli parasta lähteä äkkiä kotiin nukkumaan. :D Kuvista voitte havaita uuden mekon, josta ystävällinen lukijamme vinkkasi. Harkitsen samaa mustanakin!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko =)

Jonna kirjoitti...

Ihana asu! :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi mekko on :)?

Tellu kirjoitti...

Jonna: Tänks! :)

Anonyymi: Fiorellasta 15 eurolla! Kerrankin sieltä löytyy jotain normaalia :D

Anonyymi kirjoitti...

Siis ajoitteko Jyväskylästä Turkuun reilu kahdessa tunnissa?! Kuinka lujaa te oikeen ajoitte? :D Normaali ihminen ajaa sen välin n.4h.

Tellu kirjoitti...

Todella lujaa, meillä oli hieman yli-innokas kuski, joka halusi äkkiä Turkuun :P Vähempikin vauhti olisi kelvannut!

Ansku kirjoitti...

Miks nää postaukset ei päivity blogloviniiin! Oon missannu vaikka ja mitä :D Suotana!

Tellu kirjoitti...

Aijaaaaaa, ei me käytetä sitä itse, niin ei tiedetä mistään mitään :D Nyt on paljon luettavaa kerralla! ;)