sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Helsinki city boy

Elossa ollaan vielä! Viime viikko oli kauhean kiireinen, kun piti yrittää nähdä kaikkia kavereita ja tehdä koulurapsat loppuun. Sain siis eilen muutettua tänne Helsinkiin, mutta palaan kyllä Jyväskylään takaisin sitten loppukesästä. Työt alkaa muuten jo huomenna!

Kuvia viime viikolta:
Äitienpäivänä käytiin Toivokassa syömässä Taulun Kartanossa. Oli ihan mahtavan hyvät ruoat ja aivan ihana ilma. Äityli sai myös kahden kerran lahjakortin intialaiseen päähierontaan.
Viihdyin vissiin ;)
Viime viikolla lapsetti niin paljon, että oli ihan pakko päästä tivoliin riehumaan. Painekattila oli ihan yhtä mahtava kuin teiniaikoinakin. Myös twisteristä revittiin paljon huumoria, aaah ;D

Maitovalas
Viimeiset päivät Jyväskylässä kuluivatkin ulkona hengaillessa ja pakatessa vähintään 100-kiloista matkalaukkua.

Eilen tosiaan lähdettiin aamulla jo ennen klo 9 liikkeelle. Vanhemmat auttoivat matkalaukkujen ja kaiken muunkin kanssa, en olisi ikinä selvinnyt junassa tämän tavaramäärän kanssa. Opettelin myös liikkumaan junalla ja metrolla, jännää ;p Huomenna varmaan löydän itseni jostain Vantaan perukoilta, kun yritän päästä töihin.....ainakin hyvin suurella todennäköisyydellä.

 Eilen illalla virittelin itselleni euroviisujen kisastudion pystyyn. Voin kertoa, että ihan väärä kappale voitti. Ei siellä kyllä muutenkaan ollut mitään yltiöhyvää ja erottuvaa esiintyjää :(((

Mmmmmm <3
Tänään lähdin vähän käppäilemään ja katselemaan paikkoja uudessa asuinpaikassani. Vantaanjoen kävelytie miellytti minua suuresti ja varmaan kesän mittaan tuleekin juoksenneltua paljon sitä pitkin. Harmi, että kelit on olleet niin viileitä, muuten olisin voinut mennä parvekkeelle retkottamaan meritähtiasennossa ja järkyttämään naapureita.

8 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

joko reitti Pitäjänmäkeen on selvillä? ;D

JEnni kirjoitti...

Palvelut
Pukinmäen rautatieasema

Kaupat ja kioskit: Alepa, R-kioski, Siwa sekä K-market

Ravintolat ja pubit: Pub Istuva Härkä, Puksupub, Pizzeria Mordillo, Ravintola Green Star (palanut vuonna 2010), Ravintola Station.


Lupaavan kuuloisia "paikallisia" :)) sinne siis kuhan saan perseeni täältä hilattua sinne asti :)

Rillu kirjoitti...

Tellu: mitä siellä on? ei ilmeisesti oo reitti selvillä :D

Jenni: hahaa, kattelin eilen tota puksupubia vähän sillä silmällä :DD

Tellu kirjoitti...

no se outletti! :D

Rillu kirjoitti...

Tellu: ei kaikkea voi muistaa! :D joo sinne pääsee kätevästi keskustasta junalla ;)

Anonyymi kirjoitti...

http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/palvelut/134807483/

Heidi kirjoitti...

Pukinmäki on oikein mukava paikka, ite asunut siel Hoasilla jo vuoden ;D puksupubissa tavataan!

Rillu kirjoitti...

Heidi: oujee! tuu ihmeessä moikkaamaan jos törmätään!! :D