maanantai 30. toukokuuta 2011

Kynsikkäät

Tilasin pari viikkoa sitten ebaysta parit kynsijutut ja tässäpä niitä nyt olisi. Tilaus sisälsi oranssin 100 gramman jättipussin glitteriä, jolla laitetaan kynsiä varmaan parina seuraavanakin kesänä. Tälle täytyy hommata joku purkki, että käyttö sujuu vähän helpommin kuin pussista hileitä kaivellen.
Sitten toisena juttuna tilasin somia kukkasia, joissa keskellä on timanki. Ihan kiva joo, mutta onkohan nämä vähän turhan isoja kynsiin? :D Ehkä tuollainen jättikukkanen näyttäisi suht siedettävältä vaikka vain yhdesäs sormessa, nimettömässä vaikkapa. Epäilen kyllä kovasti! Jos en käytä kynsiin näitä, niin liimailen vaikka puhelimen täyteen kukkasia. Tai Vilman varpaat, kuinka vaan.
Tein kynsille pikaisen huollon, että kehtaa juhlia tälläviikolla ilman, että täytyy kauhistella irvisteleviä kynsiä. Viilasin vain päällimmäisen kerroksen geeliä pois ja sipaisin uudet päälle. Nimettömään laittelin lisäksi parit timantit koristeeksi. Tekisi mieli aina latoa timantteja jokaiseen kynteen, mutta niitä on aika ärsyttävää viilata pois.
Semmosia! Selailen taas kuola valuen uusia tarvikkeita, mutta jospa yrittäisi hetken pärjätä näillä vanhoilla. ;)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä noilla kissoilla on ihanat tassut.

Tellu kirjoitti...

On kyllä ;)

Anonyymi kirjoitti...

sun ei kyllä enää koskaan tarvii ostaa oranssia hilettä :D Mulla ainakin kestää jotkut 2g purkitkin sairaan pitkään................

Anonyymi kirjoitti...

on kyllä ihanat kynnet! <3

Tellu kirjoitti...

Klara: Joo, tuota on ehkä "vähän" liikaa näin omien kynsien laittoa ajatellen, mutta ei maksanut kuin pari euroa :D Samanlaiset pussit on myös valkoista ja pinkkiä hilettä O:)

Anonyymi: Kiitoksia! :)<3

Rillu kirjoitti...

Ihan pienen pieni virhe tuossa ikäkyselyssä ;)

pitäis olla
15-17
18-20
21-23

Tellu kirjoitti...

hups :D täytyy korjata

Tiia kirjoitti...

Oih, kun ihanat kynnet!:D Voi kun mäkin osaisin tehdä tällaisia!:D Teetkö ihan vain itsellesi näitä kynsiä?:D

Tellu kirjoitti...

Tänkjuu! Pitää harjoitella kovasti, itsekin vielä! :D Oon mä muutamille tutuille väkertänyt näitä myös